2019. március 22. - Beáta, Izolda

A Béres-cseppről lesz sorozat???

Béres József (1920-2006) élettörténetét bemutató sorozatot tűz műsorra szombattól a Duna Televízió Cseppben az élet címmel.
További híreink a Kultúra rovatban

Milyen kisgyermek kanapét válasszunk?

Ha már eljutottunk oda, hogy a gyermekünk kinőtte a babaágyat, ideje elgondolkodni azon, hogy milyen is legyen az új fekhelye. Természetesen a külcsín nem minden, így nem csak arról kell beszélnünk, hogy kívülről milyen is legyen.

Az internetező magyar nők csupán négy százaléka elégedett önmagával

Névváltással és márkamegújítással kezdi a tavaszt a Wellness magazin és wellnesscafe.hu. Az első Well&fit március 20-án kerül a polcokra, ezzel egyidőben megújul az online platform is. A márka névváltását megelőző reprezentatív felmérésből ...
További híreink a Kultúra rovatban

Hol tartsunk szülinapot gyerekeknek?

Akinek gyermeke van tudja, hogy közel sem olyan egyszerű megtalálni a tökéletes helyszínt egy fergeteges szülinapi bulihoz. Budapesten még könnyebb helyzetben vannak a szülők, de áttekintjük a vonzáskörzetében található lehetőségeket is.

Újra jöhet a madárinfluenza

A baromfitelepek járványvédelmi zártságának biztosítása kiemelten fontos az újabb madárinfluenza járvány megelőzése érdekében Magyarországon - hívta fel az állattartók figyelmét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán az MTI-nek küldött közleményében.

Szabályozza magát a Facebook

Sheryl Sandberg, a Facebook másodi számú vezetője kedden bejelentette, hogy a vállalat szabályozni fogja a kisebbségeket és nehéz körülmények között élőket célzó hirdetéseket.

Magyar kulturális évad Izraelben

Megnyitotta a márciustól októberig tartó izraeli magyar kulturális évadot Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedd este Tel-Avivban, a magyar-izraeli diplomáciai kapcsolatok újrafelvételének harmincadik évfordulóján.

Készítsen eredeti húsvéti dekorációt már most

Közeledik a tavasz és vele együtt a húsvéti ünnepek is. Csodás, színpompás időszaka az évnek, amikor végre minden kivirágzik és illatozik. A húsvéti szimbólumokat becsempészheti otthonába is, egy két saját készítésű dekorációval. Nagyon egyszerűek, akár gyerekek is el tudják készíteni. Lássunk hát neki!

A külhoni magyarok magyar táborba küldik a gyerekeket

Az idei évben eddig több mint 20%-kal jelentkeztek többen nyári táborokba, mint tavaly, és újdonság, hogy a jelentkezők jelentős része külföldön élő magyarok gyermekei. Erről, és az idei évben megszaporodó meghökkentő táborokról a Táborfigyelő gyermektábor-összehasonlító portál vezetőjét kérdeztük.

Talpra áll a magyar könyvpiac?

A működő hazai könyvkiadók fogyását nem sikerült megállítani, de az árbevétel már növekedésnek indult.

Óriási áradások az USA-ban

Áradnak a folyók az Egyesült Államok középnyugati államaiban, több települést már kiürítettek, Missouri államban a kormányzó rendkívüli állapotot hirdetett.

Ne veszítsük el a hajunk!

Hajmosás vagy fésülködés során mindenki talál több-kevesebb hajszálat a hajkefében, a földön vagy a lefolyóban. Ijedtségre semmi ok, hiszen napi 60-80 hajszál kihullása teljesen természetes, a kihullott haj helyén új szál indul növekedésnek. Aggódnunk akkor kell, ha a hajhullás mértéke fokozódik, vagy esetleg bizonyos területeken csomókban kezd hullani a haj. Mire utalhat ez és mi okozza?

Mennyit isznak a magyarok?

Ellentmondásos a magyar fogyasztók és az ajánlott napi folyadékbevitel viszonya. Bár a megkérdezettek közel kétharmada odafigyel napi folyadékfogyasztására, felük pedig tisztában van az ajánlott folyadékbeviteli mennyiségekkel, a mindennapok során a többség a szükségesnél kevesebbet iszik.

Ma van a Fogyasztók Világnapja!

A fogyasztói jogok védelmét első alkalommal John F. Kennedy amerikai elnök fogalmazta meg nyilvánosan 1962. március 15-én, melynek tiszteletére 1983 óta ezen a napon tartják a Fogyasztók Világnapját.

Nem szereti a cég, ha sportolunk

Bár a munkavállalók fele rendszeresen sportol, ez nem a munkahelyük érdeme. A munkáltatók 74 százaléka semmilyen módon nem támogatja alkalmazottainak testmozgását, és csak 31 százalékuknak van lehetősége a munkahelyén, vagy annak közelében sportolni - derül ki a Profession.hu legfrissebb reprezentatív kutatásának adataiból.
Még mindig hírek
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását