2024. április 26. - Ervin

Forgass a mobiloddal a Cinemira videóversenyre

A Magyar Mozgókép Fesztivál a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében a Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál közösen videóversenyt hirdet 20 év alatti fiataloknak.
További híreink a Kultúra rovatban

Hálószobai titkok

Hölgyeim, figyelem! Utánajártunk a legnagyobb tabutémának, amivel az unalmas, szürke hétköznapokat fel lehet dobni. Talán ismerős a helyzet, amikor nem tudsz már magaddal mit kezdeni, és nincs senki sem, aki kényeztetne egy kicsit.

Hogyan lehet könnyen felszerelni egy üveg konyhai panelet?

Az üveg konyhai panelek nemcsak esztétikusak, hanem praktikusak is, mivel megvédik a falakat a szennyeződésektől és a nedvességtől. A panelek ragasztóval való rögzítése egyszerű és hatékony, azonban gondoskodni kell a megfelelő ...
További híreink a Kultúra rovatban

Hogyan könnyű felragasztani az öntapadós csempéket

Az öntapadós csempék felragasztása gyors és egyszerű módja a konyha, fürdőszoba vagy akár előszoba kinézetének frissítésére anélkül, hogy hagyományos ragasztót és fugázást kellene alkalmazni. Ennek a megoldásnak köszönhetően egyszerűen elvégezheted a felújítási munkákat saját magad, anélkül, hogy szakemberekre lenne szükség.

Hogyan vásároljunk új teherautó akkumulátort?

A feladat ugyan elsőre nem tűnik egyszerűnek, de a gyakorlatban, ha néhány fontos szempontot figyelembe veszünk, akkor nem lesz nehéz dolgunk. Ma már könnyedén találhatunk olyan akkumulátort, amit kifejezetten nagy teljesítményű teherautókhoz terveztek. Hosszú távon megbízhatóak és ellenállóak.

Indokok, amiért a szolárlámpa jó megoldás a kert megvilágítására

A napfény erejének felhasználása az utóbbi időben egyre inkább előtérbe kerül. A napkollektorok, napelemek energiatakarékos üzemeltetésével környezetbarát és költséghatékony megoldást alkalmazhatunk otthonainkban az energiafelhasználás területén.

Hogyan lehet valóban emlékezetes a sokadik házasság évforduló is?

A házassági évfordulók mindig különleges alkalmak, hiszen ilyenkor az egymás iránti elköteleződést, a szeretetet ünnepeljük, ami összeköt minket. De mi a helyzet akkor, amikor már nem az első évfordulót ünnepeljük, hanem a tizediket vagy akár a harmincadikat? Hogyan lehet ezeket ugyanolyan különlegessé és emlékezetessé tenni, mint az első néhányat?

Az év végén kaphat egy újabb lökést a hazai ingatlanpiac

A tavalyi és második felében és az idei év első negyedévében határozott élénkülés figyelhető meg a IV. és XV. kerületek ingatlanpiacán, mely legnagyobb részben a kedvezőbbé váló hitelkamatok eredménye. Az év végén, illetve a jövő év elején viszont újra nagyobb számban megjelenhetnek a befektetők is az ingatlanpiacon.

A macskaeledeltől megváltozott a macskák világa?

Kis hazánkban is, hasonlóan a világ számos más részéhez, nagyon sokan tartanak háziállatokat. Ezek között is hatalmas hányadot jelentenek a cicusok. A pontos számot persze senki sem tudja igazából megmondani, talán még meg sem lehet saccolni. De egyes kutatások szerint a magyarországi háztartások közel felében élnek ezek az általában cuki doromboló állatok. És bizony többségük ma már nem egérrel tömi tele a pocakját, hanem inkább valami mással, azaz macskaeleséggel.

Jóni masszázzsal kapcsolatos tapasztalatok

A hölgyek nagy része szeretné a felszínre engedni a belső nőt, aki mindenkiben ott rejlik. Felébreszteni ezt a női őserdőt, amit ott érzünk magunkban, nem egyszerű. Ebben azonban nagy segítséget nyújthat a jóni masszázs, amely segít megtapasztalni a feltétel nélküli figyelmet és érintést.

Egy motorolaj segítségével is elérhető hatalmas üzemanyag-megtakarítás?

Bár meglepő lehet, de egy megfelelő motorolaj-választással is elérhető hatalmas üzemanyag-megtakarítás. Céges flották esetén kifejezetten nagy jelentősége van a hatékony üzemeltetésnek, így nem kérdés, hogy ott jól jön egy ilyen információ. Alacsonyan kell tartani a költségeket, legyen az flottafinanszírozás, szervizköltség vagy épp a racionalizált üzemanyag-felhasználás.

A tökéletes kert titkai

A megfelelő kerti növények kiválasztása több szempontból is alapvető fontosságú minden kertész számára. Először is, a helyes növényválasztás biztosítja, hogy kertünk egészséges és élettel teli legyen, hiszen minden növény a saját éghajlati és talajviszonyaihoz igazodik legjobban.

Te tudod, hogy mire jó az MCT olaj?

Ember legyen a talpán, aki a mai, folyton-folyvást megújuló trendeket, folyamatosan zajló kutatások eredményeit követni tudja. Mert az ugyebár nem kérdés, hogy mindenki szeretne egészséges és fitt lenni, csakhogy sok esetben azért nem jön mindez össze, mert nincs a birtokunkban a kellő információ hozzá.

Itt az első magyar emoji-körkép

Szinte minden magyar internetező használ hangulatjeleket, mégis a háromnegyedüknél előfordult már, hogy nem ismerte egy-egy emoji jelentését - derült ki egy friss országos, reprezentatív kutatásból.

Szórakoztató 5gringos kaszinó történetek a világból

A kaszinók, szerencsejátékok több évszázados hagyománnyal rendelkeznek, a népszerűségüket pedig jelentősen megnövelte az online platformok megjelenése.
Még mindig hírek
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását