2019. szeptember 19. - Vilhelmina

Jön a Színházak Éjszakája

Harmincnégy budapesti teátrum várja a közönséget kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal és számos egyéb programmal a Színházak éjszakáján szombaton, a kulturális örökség napjain tematikus sétákon és tárlatvezetéseken is részt vehetnek az ...
További híreink a Kultúra rovatban

Tedd fiatalossá és trendivé a nagyi gyöngysorát!

Sokan azt gondolják, hogy gyöngyöt csak az idősebb korosztály hord, pedig ez közel sem igaz. Régen sem volt korhoz kötve, ma meg főleg nincs, hiszen minden korosztály számára adott a lehetőség, hogy gyöngy ékszereket hordjon.

Miben más a keresőoptimalizálás 2019-ben?

Kulcsszavak, rangsorolás, mobilra optimalizálás, Google MI – csak pár szó, ami összeköti manapság a SEO témáját.
További híreink a Kultúra rovatban

Határt szabni fémkerítéssel

Bár a fakerítés népszerűsége töretlen, egyre nagyobb az igény a más típusú kerítés megoldásokra is. Az anyaghasználatban a tartósság és az esztétikus kivitel, míg a szerkezetben az egyszerű összeszerelhetőség és a stabilitás a mérvadó. Ha fémkerítést választunk, akkor sem kell lemondanunk a fa természetességéről, hiszen széles skálán választhatjuk ki a nekünk leginkább tetsző színt.

Felújított János Vitéz a mozikban

Digitálisan felújítva tér vissza szeptember 19-től országszerte a mozikba Jankovics Marcell 1973-ban bemutatott rajzfilmklasszikusa, a János vitéz - közölte a Magyar Nemzeti Filmalap hétfőn az MTI-vel.

Makett autók gyűjtése - több, mint hobbi

A makett autók nem csak gyermekek számára jelentenek kiváló szórakozási lehetőséget, hanem korosztálytól függetlenül biztosítanak kikapcsolódást mindenki számára. A makett autók gyűjtésének számos oka lehet, többek között az autók iránti szenvedély vagy bizonyos márkák iránti rajongás.

Az ötvösművészet remekei

Negyvennyolc kortárs ötvösművész ékszereit, plasztikáit, érméit és használatai tárgyait vonultatja fel a XII. Ötvösművészeti Biennálé, amely szeptember 19-én nyílik Budapesten, a Klebelsberg Kultúrkúriában.

Nem a külső számít!

Mitől lesz egy nő nőies? Mi az, amitől vonzó lesz bárki szemében? Kérdezd meg a környezetedet, és meg fogsz lepődni. Erre manapság nagyon kevesen tudják a választ. Keressük meg együtt!

Milyen eljegyzési gyűrűk léteznek?

Eljegyzési gyűrűk tekintetében elég széles a paletta, ami azért alakult így, mert ez egy nagyon fontos ékszer egy nő életében. Mivel minden hölgy más, mindenkinek más a szimpatikus, így többféle lehetőség közül választhatnak a reménybeli vőlegények. Lássuk is, hogy melyek ezek.

Szállás az egész családnak

Minden szülő előszeretettel választana olyan szálláshelyet a nyaralás során, ahol a gyerekek is jól érezhetik magukat. A kicsiknek a szobába babaágy, az alapvetőnek minősülő pelenkázó, baba mosdó, baby-phone, gyerekkád és a szakképzett gyermekfelügyelet talán megannyi anya és apa elvárása.

Elhunyt Marton László

Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező - közölte az MTI-vel a család pénteken.

Itallal túlélem!

Te is eljátszottál már a gondolattal, hogy egy-egy túlélési szituációban mit innál? Amikor a fizikai, mentális állapotok kötélen táncolnak, olyan prémium italokra van szükség, amelyek segítségével a legkeményebb nehézségekkel is szembenézhetünk.

Magyarországon a Queen Symphonic

Először Magyarországon a QUEEN SYMPHONIC! Végre a hazai közönség is élőben élvezheti a Queen legnépszerűbb slágereit a WestEnd-en évek óta nagy sikerrel futó előadás énekes sztárjainak előadásában, rock- és szimfonikus zenekari kísérettel egy látványos show műsor keretében.

Megvan a Szemrevaló Fesztivál programja

Szeptember 26. és október 6. között rendezik meg idén a budapesti Művész moziban a SZEMREVALÓ │ SEHENSWERT FILMFESZTIVÁLT.

30 ezer állami diákmunkás volt

Az állam diákmunka programjában 30 500 diák munkavállaló dolgozott a nyáron - mondta Bodó Sándor, a Pénzügyminisztérium (PM) foglalkoztatáspolitikáért és vállalati kapcsolatokért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán.
Még mindig hírek
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását