2024. május 18. - Erik, Alexandra

Hogy jutott be a kábítószer?

Még nem derült ki, hogyan került be kábítószer a debreceni büntetés-végrehajtási intézetbe, de az teljességgel bizonyos, hogy az ott dolgozók nem érintettek az ügyben - közölte az MTI érdeklődésére kedden Vezendi János rendőr őrnagy.
2008. február 26. kedd 17:11 - Hírextra

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője emlékeztetett rá, hogy a debreceni börtönbe olyan előzetes letartóztatásban lévő személyekhez jutott be kábítószer, akik ellen a főkapitányság bűnügyi osztálya korábban jelentős mennyiségű kábítószer birtoklása és kereskedelme miatt járt el. Ezen ügyek közül több már bírósági szakaszban van.

A rendőrök a büntetés-végrehajtási intézet munkatársaival összehangolt intézkedés keretében, kábítószer-kereső kutyák segítségével találtak a zárkákban kábítószergyanús anyagokat.
Még zajlik a toxikológiai vizsgálat annak kiderítésére, hogy milyen kábítószert tartalmaz az anyag - tette hozzá.

A szóvivő tájékoztatása szerint azt még nem lehet tudni, hogy a feltételezhetően marihuánát tartalmazó cigarettát ki és hogyan juttatta be a zárkákba. Megerősítette azonban, hogy az intézet dolgozói ebben nem érintettek.

Vezendi Jánosné tájékoztatása szerint ha a toxikológiai vizsgálat alátámasztja a kábítószer jelenlétének tényét, akkor kábítószer-fogyasztás alapos gyanújával is kiegészül az egyébként több mint 20 érintettel szemben folyó korábbi eljárás.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását