2024. május 15. - Zsófia, Szonja

A mozgó vonat vécéjén át a sínekre zuhant egy újszülött

Mozgó vonat vécéjén át a sínekre zuhant egy újszülött Indiában, a koraszülött kisbaba életben volt, amikor majd két óra múlva rátaláltak - közölték rokonok csütörtökön.
2008. február 28. csütörtök 16:44 - Hírextra

Bhuri, az anya rokonokkal együtt utazott éjszaka a vonaton, amikor röviddel kedd éjfél előtt a mosdóba ment, és váratlanul kislánynak adott életet - mondta el Ardzsun Kumár, a asszony sógora.
Később az asszony elájult, és a baba a vécékagylón át kizuhant.

"Amikor két megálló után bekopogtunk a mosdóba, Bhuri vérben úszva nyitott ajtót. Megkérdeztünk tőle, mi történt, elmondta, hogy a baba a sínekre esett" - mondta el Kumár. Hozzátette, hogy a történtek láttán a rokonok meghúzták a vészféket, és elmondták a vasutasoknak, hogy mi történt. Gyorsan megszervezték a kutatást, és az egyik állomás munkatársai, ahol a vonat áthaladt, rövidesen megtalálták az újszülöttet.

Majdnem másfél órán át feküdt a sínek között - mondta el Gaulam Dzsain doktor, a nyugat-indiai Gudzsarát államban fekvő Ahmadábád város Rádzsasztán Kórházának gyermekgyógyásza, ahová a gyermeket és édesanyját beszállították.

A kislány, aki még nem kapott nevet, 10 héttel korábban jött világra, mindössze 1,46 kilogrammal. Szívműködése és testhőmérséklete alacsony volt, az ilyen gyermekeknek Dzsain szerint nincs sok esélyük az életben maradásra.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását