2024. május 16. - Mózes, Botond

Szex három rokongyerekkel

Hat és fél év fegyházbüntetésre ítélte a Somogy Megyei Bíróság azt a férfit, aki a vádirat szerint három rokongyereket is rendszeresen molesztálta - jelenti a HavariaPress.
2008. április 3. csütörtök 12:31 - Hírextra
A megyei bíróság jogerős döntése kimondta, hogy a 45 éves ladi férfi kér unokahúgát, sőt az egyik unokaöccsét is szexuálisan zaklatta. A 10 éves unokaöccsel az alkoholista férfi 2004-2005 telén tíz alkalommal is fajtalankodott - nemcsak a lakásán, de a helyi futballpálya mögött, egy lakatlan házban, a kukoricásban, az erdőben, sőt egy tyúkólban is. A gyereket lefogta, berántotta a tyúkólba, sőt néha megöléssel fenyegette, ha nem akart engedelmeskedni.

 Emellett molesztálta az unokahúgait: az egyik 10 éves lánynak ruhán keresztül simogatta a nemi szervét, 9 éves húgát pedig rendszeresen magához szorította, csókolgatta és a melleit simogatta - mígnem a felnőtt rokonok észrevették mindezt. A férfit szemérem elleni erőszakért és megrontásért ítélték 6 év 6 hónap fegyházbüntetésre a Somogy Megyei Bíróságon; a döntés jogerős.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását