2024. május 17. - Paszkál

A szívbeteg énekesnőt kórházba szállították

Toni Braxton énekesnőt kórházba szállították mellkasi fájdalmakkal. Az Un-break My Heart című sláger előadója, aki szívproblémákkal küzd, állítólag jó állapotban van. A sztárt a Los Angeles-i St. Rose Dominican Kórházba szállították április 7-én hétfőn.
2008. április 10. csütörtök 19:11 - Hírextra
Toni Braxtonnak le kellett mondania egy a Flamingo Las Vegas Hotel és Casinóba szervezett, április 8-i előadást, miután az orvosok bent tartották a kórházban további tesztek elvégzése céljából. Don Marrandino, annak a hotelnek az elnöke, ahol Toni Braxton már 2006 óta hetente ötször fellép, elmondta: „Mielőbbi gyógyulást kívánunk Toninak, és azt szeretnénk, ha minden idejét arra fordítaná, hogy megerősödjön, és kijöhessen a kórházból. Várjuk, hogy visszatérjen közénk.”

Toni Braxton elárulta, hogy szívbetegsége, perikarditisze van, amely a szívburok gyulladását jelenti. A negyvenéves sztár, akinek a szívprobléma mellett magas vérnyomása is van, így nyilatkozott: „Igen, szívbetegségem van. Négy vagy öt éve állapították meg az orvosok. Mikor kiderült, csalódott voltam, nem tudtam, mit tegyek. De hamarosan megtanultam, hogy éljek együtt vele, és milyen változtatásokat hajtsak végre az életemen. Mindig egészségesen étkeztem, persze egy-egy éjszakai pizza- vagy hamburgerevés néha becsúszott. Ezen változtatnom kellett, mikor kiderült, hogy beteg vagyok.” - mondta Toni Braxton.
Forrás: celebritywonder.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását