2024. május 16. - Mózes, Botond

Új hírességek az aszfalton

Jövőre a szórakoztatóipar meglehetősen széles skálájáról összeválogatott személyiségeit ismeri el a Hírességek sétányán aszfaltba süllyesztett csillaggal a Hollywoodi Kereskedelmi Kamara.
2008. június 20. péntek 14:27 - Hírextra
Az egy híján kéttucatnyi új csillagos között lesz egy sor filmsztár, köztük Hugh Jackman, Ben Kingsley, Robert Downey jr., Ralph Fiennes, Felicity Huffman, William H. Macy vagy Cameron Diaz, rendezőként Tim Burton, a zenei szakmából mások mellett Shakira, a The Village People, a Rush és a The Miracles, de Csingilinget, a Pán Péter tündérkéjét is megörökítik a Walk of Fame-en.

A kamara illetékes bizottsága mintegy 200 jelölt közül választotta ki a 2009-ben csillagra érdemeseket, akiknek nevét csütörtökön tették közzé. A hoppon maradottak közé került a híres csimpánz, Cheeta, akit már hetedik alkalommal ajánlottak a döntnökök figyelmébe.
Tarzan majma fajának legidősebb példányaként Guinness-rekorder. Manapság már a színészettől visszavonulva él a kaliforniai Palm Springsben, és főként kedvenc hobbijának, a festészetnek hódol.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását