2024. május 14. - Bonifác

A félrelépések oka

Sok száz férfit faggatott ki félrelépésének okairól Gary Newman amerikai házassági tanácsadó Az igazság a házasságtöréshez című könyvéhez.
2008. október 11. szombat 17:15 - Hírextra
A megkérdezettek 92 százalék azt állította, hogy a szex nem játszott meghatározó szerepet. Sokan úgy érzik, hogy partnerük, feleségük nem értékeli eléggé őket, és az odafigyelés hiánya miatt fordulnak más nőhöz.

Newman szerint a férfiak - ellentétben azzal, aminek látszanak - nagyon érzékeny lények. Ha nem értékelik őket, bizonytalanná válnak és keresnek egy másik nőt, akitől megkapják az áhított figyelmet. A férfiak győző mentalitásúak és éreztetni kell velük, hogy győzők. A nőknek azt tanácsolja, hogy ne féljenek dicsérni partnerüket, értékeljék, amit csinál.

A megkérdezetteknek ugyanakkor csak 7 százaléka vallotta be árulását szabad akaratból a feleségének, 55 százalék tagadta, hogy lenne másik kapcsolata, annak ellenére, hogy kemény vallatásban volt része - írta a La Repubblica című olasz napilap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását