2024. május 10. - Ármin, Pálma

Tényleg jön a Kínai Demokrácia?

Ha minden igaz, véget érhet egy majd 15 éve tartó várakozás november 23-án. Erre a napra ígérik a Chinese Democracy címet hordozó új Guns N’ Roses nagylemezt. És mindez akár üdítőipari válságot is okozhat.
2008. október 20. hétfő 19:22 - paulson
Természetesen ha a „Fegyverek és Rózsák” háza tájáról érkező hírekről van szó, akkor megbocsátható, ha kicsit szkeptikusan fogadunk bármilyen információt. Most talán minden eddiginél kézzelfoghatóbb jelei láthatóak annak, hogy valóban megjelenik, az 1993-as „The Spaghetti Incident” után (Ráadásul ez utóbbi feldolgozásokból állt, nem saját szerzeményekből.) a legendás csapat hatodik stúdióalbuma.

A november végére várható album tracklistáját és borítóját is nyilvánosságra hozták már. Az egyetlen kérdés csak az, hogy vajon mennyi köze lesz a korongnak a kultikus zenekarhoz. Hiszen Axl Rose-on kívül már csak a billentyűs, Dizzy Reed képviseli az eredeti, máig hallatlanul népszerű zenekart.

Ennél azonban szinte csak az fontosabb kérdés, vajon Forrest Gump kedvenc italának gyártóját mennyire viselik majd meg a csapat tervei - különösen, ha szem előtt tartjuk azt a tényt is, hogy a sokat emlegetett válság Amerikából indult.

Ha ugyanis a hír igaz, akkor nagy bajban lesz a Dr. Pepper. Az amerikai üdítőipari cég korábban még egy-egy dobozos üdítőt ajánlott minden amerikai állampolgárnak, ha még 2008-ban megjelenik az új Guns N’ Roses album - valószínűleg maguk sem gondolták, hogy ezt még számonkérhetik rajtuk. Tegyük hozzá védelmükben: a kritikusok sem nagyon számítottak már az új lemezre.

Axl Rose még nem erősítette meg hivatalosan a megjelenés dátumát. Szóval meglátjuk, illetve meghalljuk majd. Az amerikaiak pedig megihatják az üdítőlevét.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását