2024. május 16. - Mózes, Botond

Sophie Ellis babát vár

Újra anyai örömök elé néz a Murder on the Dancefloorral világhírűvé vált énekesnő.
2008. november 9. vasárnap 15:31 - Hírextra
Sophie Ellis-Bextor saját internetes honlapján tette közzé, hogy újra babát vár. Ha pontos az orvos előrejelzése, akkor az énekesnő és férje, Richard Jones áprilisban válnak kétgyermekes szülőkké.

- Március-április környékén szünetelek egy kicsit. Nagyon boldog vagyok, hogy megoszthatom veletek a hírt, hogy ismét édesanya leszek. A mi kis Sonnynk április elején kistestvért kap – olvasható az énekesnő weblapján.

A 29 éves sztár és férje 2003-ban ismerkedtek meg, Sophie pedig pár hónappal később teherbe esett. Az énekesnő mindössze négy hónappal azután ismerkedett meg a gyermek édesapjával, hogy szakított előző szerelmével, Andy Boyddal, akivel összesen hat évig voltak együtt. Akkor úgy nyilatkozott, hogy már az első percben tudta: Richardnál keresve sem találhatna tökéletesebb párt.

Az énekesnő azt sem titkolja, hogy még ennél is nagyobbra szeretné bővíteni a családot. – Még több gyermeket szeretnék, de most csak azt érzem, hogy rettenetesen fáradt vagyok. Imádok Sonnyval lenni. Hamarosan iskolába megy, és akkor talán több időm jut magamra is – zárta az internetes közleményt a sztár.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását