2024. május 11. - Ferenc

Fiala tovább pofátlankodik

Fiala János a Pont FM rádió megszűnése után, immáron a Rádió Q színeiben osztja tovább az észt. Régi hallgatói követték a műsorvezetőt, jóllehet sokan nincsenek vele egy hullámhosszon, sőt.
2009. január 14. szerda 07:59 - Brü
Az egyik betelefonáló a minap azzal fenyegette meg Fialát, hogy kirúgatja új munkahelyéről, miután az tőle nem szokatlan módon cseppnyi fekete humorral fűszerezte meg a kora reggeli adást. Fiala erre reagálva annyit mondott, hogy mindenkinek más a tűréshatára, mindenki mást bír el, de azokkal az emberekkel nem tud mit kezdeni, akik személyes ellenszenvet éreznek iránta. Kitért arra is, hogy van egy törzsgárda, akik még az Extrém Rádió béli „munkássága" óta követik és állandóan megzavarják éppen aktuális műsorát. Személyiségzavaros embereknek titulálja őket, akiket nem lehet megfogni.

Fiala azonban nem fél a fenyegetésektől. Még akkor sem rettent meg, amikor második könyvének dedikálása során is megpróbálták megfenyegetni. Akkor a helyi biztonsági őrök segítettek neki. Nem kellemes ezekkel a dologgal együtt élni, de mint mondta, ő nem tud megváltozni, arról pedig, hogy a törzshallgatók miatta váltottak csatornát, csak a meghatódottság hangján tud szólni.
Forrás: hirextra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását