2024. május 18. - Erik, Alexandra

Hihetetlen! Minél gyakrabban szexelünk, annál jobban kívánjuk?

Ilyen egyszerű lenne az egyenlet? Ha többször szexelünk, többször is kívánjuk azt? Na jó, de mégis hogyan építsük be a mindennapjainkba a munkánk, az otthoni teendők és a gyereknevelés közé? Segítünk!
2009. február 14. szombat 12:12 - Hírextra
Két évvel ezelőtt a feleségem és én újévkor azt fogadtuk meg, hogy ezentúl minden nap szexelni fogunk. Az ok egyszerű volt. Az első gyerekünk érkezése, és az utána következő teendők miatt végtelenül kimerültek lettünk mind a ketten, és az együttléteink is fokozatosan elmaradtak. Én 33 voltam, a feleségem pedig 30, és a szexuális életünknek leginkább egy elektrosokkra lett volna szüksége.

Először is, próbáltuk viccesen felfogni a szerelmi életünk hanyatlását. A ritka alkalmakkor, amikor összebújtunk, mindig valami ilyesmit mondtunk: „Többször kellene ezt csinálnunk”, és csak nevettünk. De amint a napokból hetek lettek, a hetekből pedig hónapok és még mindig nem történt semmi, amikor végre kapkodva egymásnak eshettünk, rájöttünk, hogy ezen egyáltalán nincs semmi nevetnivaló, és ez így nem mehet tovább.

A szex hiánya maga a legnagyobb ellenségünk. A kapcsolatok legfontosabb részeit kezdi ki ugyanis – a bizalmat, az intimitást, a szenvedélyt és a tiszteletet. He nem foglalkozunk vele, a szex hiánya megölheti a szerelmet. Meg vagyok győződve arról, hogy nagyon sokan csak azért válnak szét, mert elfelejtik szeretni a partnerüket, és így a szerelmük egyszerűen csak elmúlik a másik iránt.

A nemek közti egyik nagy igazságtalanság, hogy teljesen mindegy milyen ritkák az együttlétek egy kapcsolatban, nekünk, férfiaknak szinte mindig van orgazmusunk. És bármennyire is nehéz beismernünk, amint elélvezünk, az ösztöneink működésbe lépnek, és semmi mást nem akarunk csak megfordulni és aludni. Ennek a problémának a kulcsa meglepően egyszerű – juttasd el a feleségedet vagy a barátnődet még azelőtt a csúcsra, hogy te elmennél. Ez időt igényel. És erőfeszítést.

A szexmentes lét tényét egy férfinek nagyon nehéz elfogadni, hiszen ez az egyik olyan dolog, ami mindannyiunkat ugyanúgy érdekel. Úgyhogy amikor a feleségem azon a bizonyos szilveszteren belesuttogta a fülembe, hogy az újévi fogadalmunknak annak kellene lennie, hogy ezentúl minden nap szexelünk, először nagyon megalázva éreztem magam. És a férfiak általában nem ezt érzik, amikor a szexre gondolnak. Az igazi férfiak bármikor és bárhol vidáman készen állnak egy menetre. Nekem az első gondolatom ez volt: „Hogy fogom kihúzni magam ezalól?”

A feleségem is hasonlóan gondolkodott a dologgal kapcsolatban. Így emlékszik vissza: „Az első hét – vagy talán még a többi is – igazi házimunka volt. Keményen dolgoztunk azért, hogy a mosás és a kedvenc sorozatunk között tudjunk egy kis időt szakítani egymásra. Ugyanúgy rettegtem tőle, mint ahogy minden év januárjában rettegek visszamenni az edzőterembe”.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását