2024. május 17. - Paszkál

Gyomorforgató: már állatokkal is csinálják

Hiszed vagy sem, az állatokkal való szex egyáltalán nem olyan szokatlan dolog a mai világban, mint azt gondolnád.
2009. február 28. szombat 13:06 - HírExtra
Szerencsére azért mégsem olyan hétköznapi, mint mondjuk a misszionárius póz, de az emberek egy része beismeri, hogy őt bizony ez izgatja fel. Akkor ez most rendben van? Még akkor is ha neked borsózik a hátad az egésztől?

„A férjem azt akarja, hogy szexeljek egy szamárral, ő pedig ezt videóra venné. Szerintem ez undorító, de azt mondja, ha nem teszem meg, akkor vége köztünk mindennek. Mit csináljak?” – írta nekünk egy aggódó nő.

Ha egyáltalán nem érzel semmiféle késztetést, hogy egy állattal szeretkezz, hidd el, nem vagy egyedül, sőt! A többséghez tartozol. Sok ember nem ért egyet a dologgal, de a legtöbben egyenesen irtóznak is tőle.

Ha te is közéjük tartozol, az teljesen normális. De mi van akkor, ha történetesen élvezed ezt a fajta dolgot? Rendben van, ha ilyen módon akarod kielégíteni a vágyaidat?

Normális esetben a szex két felnőtt ember között történik meg, mindkettőjük beleegyezésével, és lehetőleg úgy, hogy közben egyikőjük sem sérül meg, sem testileg, sem pedig lelkileg. Ha átléped ezeket a határokat, azt kockáztatod, hogy vagy egy másik embert, vagy a törvényt sérted meg.

Egy állat nem tud beleegyezni a szexbe valakivel, mint ahogyan egy gyerek sem. Éppen ezért az állatszex túl megy azon a bizonyos határon, és hasonló következményekkel járhat, mint egy gyerek molesztálása.

Ha ezekhez hasonló helyzetben találod magad, ne félj segítséget kérni! Hiszen nagyon sok módja van annak, hogy igazán élvezni tudd a szexet, és ehhez még szabályokat sem kell megszegned.

Ha a partnered az állatszex híve, te viszont kicsit sem, akkor könnyedén egy kínos szituáció kellős közepén találhatod magad. Főleg akkor, ha a partnered arra akar rávenni (netalántán kényszeríteni), hogy szexelj egy állattal…

Legyen szó állatról, egy másik személyről, vagy a partneredről, jogod van eldönteni, hogy akarsz-e szexelni vagy sem.

Szóval, ha benned az állatszex nem kelt túl pozitív benyomást, akkor ne is tedd meg! Ha viszont a partnered továbbra is ennek ellenkezőjére próbál kényszeríteni, akkor ideje belátnod, hogy nem a megfelelő emberrel vagy együtt, úgyhogy ki kéne lépned a kapcsolatból…

Még akkor is, ha a partnered azzal fenyeget, hogy el fog hagyni, vagy bántalmazni fog – bármiről is legyen szó –, jobban jársz, ha messzire elkerülöd ezt az embert.

Ne félj segítséget, vagy esetleg jogi tanácsot kérni ilyen ügyben, legfőképp ha úgy érzed, hogy a biztonságod veszélyben van, és figyelmen kívül hagyják azt, amit te akarsz.

Az egésznek az a lényege, hogy soha ne hagyd, hogy valaki olyasvalamire kényszerítsen, amit nem akarsz. És ez az állatszexet és minden olyan dolgot magába foglal, amivel nem értesz egyet.

Ne hagyd magad manipulálni – sose menj bele olyan szexuális tevékenységbe, amibe nem akarsz! Ha viszont valójában élvezed az olyan szexet, ami a többségnél kiveri a biztosítékot – beleértve az állatokkal való szexet is –, mindig állj meg egy percre, és gondold át, hogy te minél húzod meg azt a bizonyos határt.

Mégis a legjobb, ha egy felnőttel létesítesz biztonságos szexuális kapcsolatot – hiszen így is rengeteg módon élhetsz kielégítő szexuális életet anélkül, hogy túl messzire mennél.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását