2024. május 10. - Ármin, Pálma

Háború! Pálffy István kicsinálja Friderikuszt!

Pállfy István és ügyvédje mindent megtesz, hogy elégtételt vegyen Friderikusz Sándoron, mert ő könyvében és élő műsorban is megalázta Pálffyt. Ha így megy tovább, Fridi tönkremehet.
2009. március 5. csütörtök 09:44 - HírExtra
Az ORTT elé kerülhet a Pálffy kontra Friderikusz botrány. Pálffy István ügyvédje ugyanis további vizsgálatokat kezdeményezett egy decemberi Sláger Rádiós Bumeráng-adással kapcsolatban. Abban a műsorban ugyanis Friderikusz Sándor Bochkor Gáborral szaftosan kitárgyalta Pálffy állítólagos italozását és ingyen kapott autójáról is megemlékeztek.

Újabb fordulat vett Friderikusz Sándor és Pálffy István botránya. A két sztár között akkor romlott meg véglegesen a viszony, amikor Fridi könyvében alkoholistának ábrázolta Pálffyt, és azzal vádolta, hogy italosan vezetett adást. A feszültséget tovább szította, hogy Friderikusz a Bumeráng decemberi adásában szóban is elismételte Bochkor Gábornak a könyvben foglaltakat, és kitért arra is, hogy Pálffy még a TV2 sztárjaként ajándékba kapott egy több milliós értékű Jaguárt.

Mindezek érthetően kiverték a biztosítékot Pálffynál. Két pert indított: egy polgárit és egy büntetőjogit Fridi ellen. Ám Pálffy ügyvédje úgy gondolta: érdemes további szálakat is felgöngyölíteni a történetben, és az ORTT is bevonta a botrányba, sőt indítottak egy újabb polgári pert is.

Dr. Futó Barnabás most az ORTT-től kérte ki azt a CD-t, amelyiken a botránykönyv szerzőjével készített Sláger Rádiós interjú hallható. – Megkértem az ORTT-től a Bumeráng egyik decemberi adását, amelyben a Bochkor-Friderikusz interjú volt hallható.

A téma ugyanis ott is hasonló volt, szinte csak megerősítették azt, amit a könyvben is olvasni lehetett – árulta el az újabb fejleményeket lapunknak Pálffy ügyvédje. – Megint arról beszéltek, hogy ügyfelem ivott egy adás felvétele alatt, meg hogy ajándékba kapott egy autót, ami nem igaz. Ha a hanganyag meghallgatása után úgy találom jónak, újabb eljárást indítok, és az ORTT is vizsgálódhat – tette hozzá Dr. Futó Barnabás, akitől azt is megtudhattuk, hogy egyelőre nem csatlakozott indítványukhoz más személy, akit a
showman megsértett irományában.

Az ügy a közelmúltban hatalmas port kavart, amikor a Budai Központi Kerületi Bíróság nem találta Friderikuszt lakhelyén, így át kellett tenni a tárgyalás időpontját máskorra, ráadásul a Pesti Központi Kerületi Bíróság hatáskörébe. A büntetőjogi eljárásban és a polgári peres ügyben akár több milliós kártérítésre is ítélhetik Friderikuszt, sőt akár felfüggesztett szabadságvesztést is kaphat.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását