2024. május 16. - Mózes, Botond

Szétkapkodták Jeckót

Elfogyott az összes jegy péntek estére Michael Jackson szeptemberben kezdődő, a példátlan érdeklődés nyomán ötszörösére bővített londoni koncertsorozatára.
2009. március 14. szombat 06:04 - HírExtra
A több mint egy évtizedes turnészünet után visszatérő, tizenháromszoros Grammy-díjas énekes világsztár július 8-ai kezdettel eredetileg tíz koncertet kötött le a délkelet-londoni Greenwich közelében lévő, 20 ezer fős befogadóképességű O2 Arénában.
A rajongók minden várakozást felülmúló rohama láttán azonban először szeptemberig, majd 2010 februárjának elejéig, pénteken pedig - újabb koncertek beiktatásával - február végéig meghosszabbították az előadássorozatot, amely most már ötven koncertből áll.
A pénteki helyzet alapján a nyitány változatlanul július 8-án lesz, a zárókoncert időpontja pedig 2010. február 24.

A szervezők péntek este bejelentették: mind a 750 ezer jegy elfogyott.
Ez minden idők legnagyobb nézőközönsége egyetlen városban és egyazon művész esetében. Emellett rekordot döntött a jegyeladások üteme is: a pénteki statisztika szerint aznap másodpercenként 11 belépő talált gazdára.

Az elővételben el nem kelt belépők árusítása pénteken kezdődött az O2 Aréna londoni pénztárainál, ahol már csütörtök déltől ezrek álltak sorban, a szabadban töltve a meglehetősen hideg éjszakát.

Az értékesítés nem volt mentes a botrányoktól: sok jegy a különféle biztonsági intézkedések ellenére valamiképp üzérek kezére került, és a hivatalosan 50, illetve 75 fontért kínált belépők máris megjelentek az eBay internetes adásvételi portálon, esetenként 10 ezer fontos (több mint 3 millió forintos) induló árral.
A példátlan érdeklődés nem véletlen: Jackson egyenes utalást tett arra, hogy ez lesz utolsó nagy-britanniai fellépése. Erre utal a koncertsorozat címe is: This is it, vagyis Ennyi.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását