2024. május 17. - Paszkál

Gyurcsány nemi életén viccelődött a humorista

Az RTL Klub Showder Klub című műsorában az egyik humorista Gyurcsány Ferencről is tartott egy hosszabb monológot, amelyben nem kímélte a kormányfőt.
2009. március 31. kedd 07:50 - Hírextra
„Ennyi kúrogatás után ideje volt elmennie” – rohant neki Kiss Ádám ifjú humorista Gyurcsány Ferencnek az RTL Klubon futó Showder Klub legutóbbi felvételén, ahol a legfőképp a kormányfőt vette célba.

A nevettető nem rejtette véka alá véleményét, a csatorna jogi osztálya pedig azt vizsgálja, kell-e cenzúrázniuk az adást. A poéngyáros – aki lehet, hogy a nagy mestertől, Fábrytól leste el a szabadszájúságot – nyugodtan, nevetésre várva árulta el véleményét a politikusról a közönségnek.

„Ferenc kimondta. Először én is azt hittem, viccel, de nem. Kimondta. Mondjuk ennyi kúrogatás után ideje volt elmennie. Bár még nem biztos, hogy elmegy. Azért vártam volna, hogy a Joshi Bharat műsorban jelenti be. Snassz volt tőle a kongresszuson. Feri, ez nem méltó hozzád” – mondta Kiss Ádám.

A közönség bizonyára azt gondolta, a törekvő „titán” ennél a pontnál megáll, és témát vált. A humorista azonban folytatta, és egy reklám szlogenjét csatolta Gyurcsányhoz.

„Amióta megtette ezt a lépést, én máshogy nézek rá. Mondhatnám azt is: Gyurcsány Ferenc, én így szeretlek” – zárta végül mondandóját, amelyet a nézők lelkes és szűnni nem akaró tapssal jutalmaztak. Ám a jelek szerint a csatornánál kiverte a biztosítékot a humorista, s most dilemmáznak: adásba kerülhetnek-e a kérdéses szavak.

„Nagyon szeretném, ha ez a rész is lemenne az esti műsorban. A felvételt elküldtük a csatorna jogi osztályának, hogy kivizsgálják, szükség van-e cenzúrázásra. Örülnék, ha azt mondanák, hogy maradhat, bár szokványos eljárás, hogy a biztonság kedvéért kivetetnek egy-egy botrányosabb részletet” – árulta el Kovács Kristóf, a műsor producere, akitől megtudtuk: elviekben nem kötelező elküldeni a műsorfelvételeket a csatorna jogi osztályának, ennek ellenére a gyakorlatban mindig ezt teszik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását