2024. május 18. - Erik, Alexandra

Nálunk tartják a legnagyobb Alfa Romeo találkozót

A magyarországi Alfa Romeo-tulajdonosok legnagyobb találkozóját rendezik meg szombaton, április 18-án a komáromi Monostori-erődben, de a szervezők remélik, hogy az egyben a világ legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye is lesz, amivel kerülhetnek a Guinness Rekordok Könyvébe.
2009. április 15. szerda 14:38 - HírExtra
A rendezvény szervezője, az Alfa Amore weboldal, melyen egy héttel a találkozó előtt már hatszáznál több résztvevő jelezte érkezését. Az igazi alfások erre a seregszemlére egész Európából eljönnek - mondták el a szervezők az MTI-nek.

Megválasztják a legszebb autót, itt találkoznak az egymást eddig csak interneten megismert autósok, az erőd dombjáról fotó készül a sok száz alfáról, a betonon gumifüstöltetés és ügyességi versenyek várnak a résztvevőkre. Az ország legnagyobb Alfa Romeo-márkakereskedői tesztvezetéssel, bemutatókkal várják az érdeklődőket, az Alfa-boltban a márka iránti rajongást kifejező tárgyak kaphatók.

A rendezvény szervezője, az Alfa Amore weboldal, melyet 2004. április 4-én hoztak létre és amely azóta Közép-Európa legnagyobb internetes Alfa Romeós közösségévé nőtte ki magát. A lapra több mint 1700 tag regisztrált, 90 fórumára naponta átlag 1500 hozzászólás érkezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását