2024. május 18. - Erik, Alexandra

Megvan a motorral a próbaúton meglógó férfi

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki pénteken vevőként jelentkezett egy motorért Salgótarjánban, aztán viszont elhajtott a félmilliós járművel; a parókát viselő biatorbágyi férfi egy lopott furgont hagyott zálogul az eladónál - közölte a rendőrség az MTI-vel.
2009. április 17. péntek 21:11 - HírExtra
A Salgótarjánból elmotorozó férfit a közeli Bátonyterenyéig üldözték, ott fogták el - mondta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Dankóné Nagy Éva közölte: a férfi egy eladó motorkerékpárért jelentkezett Salgótarjánban, és kérte, hogy az üzlet megkötése előtt hadd próbálja ki a kétkerekűt. Zálogként a slusszkulccsal együtt otthagyta azt a furgont, amellyel érkezett. Az ismeretlen azonban a megbeszéltnél jóval távolabb hajtott a motorral, ezért annak tulajdonosa autóba ült és Bátonyterenyéig követte őt, miközben már a rendőrséget is értesítette.

A tolvaj a településen hátrahagyta a motort és a mezőn keresztül menekült a nagybátonyi lakótelepre. Ott már a rendőrök is követték, és az egyik lakóházat lezárták, hogy átvizsgálják. Ezzel egy időben az épület közelében igazoltatták a keresett férfit, aki nem tudta igazolni személyazonosságát, s zoknija és nadrágja vizes, füves volt.

A 29 éves biatorbágyi férfi követése közben megtalálták a parókáját is, és kiderült, hogy a zálogként használt furgon körözés alatt áll, azt nemrégen lopták el Budapesten.
A férfi ellen lopás bűntett kísérlete miatt folytatnak nyomozást.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását