2024. május 17. - Paszkál

Felfüggesztett a fajtalankodónak

Jogerősen egy év négy hónap börtönbüntetésre ítélt a Tolna Megyei Bíróság egy 50 éves szakályi férfit, akit szemérem elleni erőszak elkövetése miatt mondott ki bűnösnek - tájékoztatta az MTI-t a megyei bíróság büntető kollégiumának vezetője szerdán.
2009. május 20. szerda 16:18 - HírExtra
A zárt tárgyaláson hozott határozatról Hauszmanné Szőke Rita közölte: a megyei bíróság ezzel helyben hagyta a tamási városi bíróság korábbi döntését, az ítélet végrehajtását három évre felfüggesztette.

A tényállás szerint az elítélt 2007 őszén két, 8 és 9 éves leányt négy-öt alkalommal présházába vitt. Azt mondta nekik, megnézi, van-e a testükben kullancs, eközben azonban fajtalankodott velük. A férfit az ügyészség két rendbeli, folytatólagosan elkövetett erőszak bűntettével vádolta.

Az elítélt tagadta a bűncselekmény elkövetését. A bíróság a sértettek vallomása, a pszichológus szakértői vizsgálat és a tanúvallomások alapján állapította meg bűnösségét - mondta Hauszmanné Szőke Rita.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását