2024. május 19. - Ivó, Milán

Végre! Bódi Gusztiék tudják, mi a válság megoldása

Bódi Guszti és Bódi Margó beújít: könyveket akarnak írni, hogy pótolják a válság miatti kieső bevételeiket.
2009. május 28. csütörtök 11:39 - HírExtra
A válság elérte a kelebeket is. Sajnos már Bódi Gusztiék lemezeit sem kapkodják úgy, mint a régi szép időkben, mikor minden család csak azért versengett, hogy minél előbb jusson hozzá a zenei világ fenoménjainak legújabb műveihez. A tragédia árnyéka vetült így a tehetséges muzsikusokra: nem lesz elég a bevétel, ami a kelebségből csordogál.

Margóék ezért kitalálták a tutit. Ha nem megy a zene, megy majd az írás. A polihisztoroknak ez sem lehet gond, hipp-hopp összeütnek egy-két könyvet. Aki kiváló zenész, az kiválóan ír – tartja egy kongói mondás.

A zeneipar bajban van – mondta ki a nagy igazságot Margó így 2009 közepén. Felfedezte, hogy remekműveiket nagyon sokan az internetről töltik le, ingyen. Az énekes a Borsnak elárulta a nagy titkot. Férjével sosem várták a sült galambot, hogy a szájukba repüljön. ezen felbuzdulva most sem ülnek tétlenül. Dicséretes.

Margó arc poeticája: újrakezdeni tudni kell. Elmondta, jól főz, ismer egy csomó receptet, ezért arra gondolt, hogy ír egy szakácskönyvet.

De a házaspár itt nem áll meg. A grafománok istene valószínűleg homloklebenyen csókolhatta őket, mert a szakácskönyvvel párhuzamosan egy életrajzi művet is meg kívánnak alkotni.

Hogy kinek az önéletrajza lesz, arról a HírExtrának egyelőre nincsenek információi, de mindegy is. A lényeg, hogy kiadják minél előbb. Hiszen, mint Margó fogalmaz „reménykedünk benne, hogy sokan megveszik majd a könyveket”.

A rajongóknak nem kell azonban aggódniuk. Bódi Guszti és Margó nem hagyja abba a lemezkészítést. Mint Margó fogalmaz: „a rajongók juttattak minket a csúcsra, tartozunk nekik annyival, hogy újabb és újabb anyagokat hozunk ki, még akkor is, ha nincs anyagi hasznunk a kiadásból”.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását