2024. május 12. - Pongrác

Elvadult "Maugli" gyereket találtak Oroszországban

Egy olyan ötéves lányt találtak egy lepusztult lakásban az oroszországi Chitában, aki nem tud beszélni, csak sziszegésre és ugatásokra képes.
2009. május 29. péntek 19:59 - HírExtra
A lányról nem tudnak semmit, csak annyit hogy a nagyszülei viselték gondját, de valószínűleg senki sem törődött vele. A rendőrség elmondása szerint a lány soha életében nem járt a lakáson kívül, és teljesen úgy viselkedik mint egy állat, mert a legtöbb időt kutyákkal és macskákkal töltötte.

Az állatok a ”családdal” laktak a lakásban, és hozzájuk hasonlóan ő is a földről evett, ha pedig a nagyszülei elmentek otthonról ugatott és kaparta az ajtót mint egy kutya. A lány árvaházba került.

A rendőrök szerint ez a térségben uralkodó nyomor és alkoholizmus következménye. A Natashának hívott lány esete nem egyedülálló. 2004-ben találták meg Andrei Tolstyk-ot, az „orosz kutyafiú”-t, Szibéria egy elhagyatott részén. A fiút a család kutyája gondozta, az alkoholista szülei pedig nem törődtek vele.

A leghíresebb eset Oxana Malaya-hoz köthető. Ő 3 éves korától kezdve, 5 éven keresztül élt a család hátsó kertjében található kutyakennelben. Az ő szülei is alkoholisták voltak, és szinte teljesen magára hagyták a lányt a kutyákkal. Az eset 1991-ben került be a köztudatba, de a ma már felnőtt lány a mai napig nem tudott beilleszkedni a társadalomba.
Forrás: HírExtra/Weekly World News
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását