2024. május 16. - Mózes, Botond

Az NBH segítségével kapcsolták le Budaházyt

A Nemzetbiztonsági Hivatal kezdettől fogva szorosan együttműködött a Nemzeti Nyomozó Irodával abban az ügyben, amelynek eredményeként szerdán őrizetbe vették Budaházy Györgyöt - közölte a Miniszterelnöki Hivatal Nemzetbiztonsági Irodája az MTI-vel csütörtökön.
2009. június 18. csütörtök 17:34 - HírExtra
Az iroda közleményében azt írta: Budaházy Györgyöt egyebek között azzal gyanúsítják, hogy egy több főből álló csoportot alakítva, országgyűlési képviselők elleni támadásokkal, ezeknek a képviselőknek a megfélemlítésével kívánt parlamenti döntéseket befolyásolni. Mint írták, "csoportja, a Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg a gyanú szerint összefüggésbe hozható több közszereplő házánál elkövetett robbantással vagy gyújtogatással is."

A Nemzetbiztonsági Hivatal erre kijelölt munkatársai a Nemzeti Nyomozó Iroda beosztottaival együtt, egy vegyes csoportban dolgoztak az ügyön, amely a mostani őrizetbe vételhez vezetett - áll a közleményben.

Budaházy Györgyöt szerdán vették őrizetbe; a Központi Nyomozó Főügyészség országgyűlési képviselők elleni támadások szervezésével, továbbá terrorcselekménnyel, robbanóanyaggal való visszaéléssel és emberölés előkészületével is gyanúsítja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

ferooo1
2009. június 18. 17:40
hány év kellett hozzá szégyen ....csak a balhét kereste remélem találkozik borsodi cigokkal és nem lesz gárdista mellette ki is ez ki tomcat ezek mind komcsik kölykei engem már elzártak volna ezer évre amit ezek csináltak
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását