2024. május 19. - Ivó, Milán

Kővel dobálták meg az MSZP-irodát

Kővel bedobták a tatai MSZP-iroda utcai üvegportálját. A történteket péntek reggel észlelték.
2009. június 19. péntek 12:38 - HírExtra
Tatai-Tóth András emlékeztetett arra, hogy a Legfelsőbb Bíróság a napokban neki adott igazat, s kimondta: az MSZP uniós kampányban használt helyi szórólapjai nem törvénysértők. Hozzátette: ennek ellenkezőjét a tatai Fidesz-elnök, Michl József polgármester állította, és ezzel a véleményével a helyi választási bizottsághoz is fordult.

A szocialista képviselő felidézte, hogy a Fidesz politikusa a szerint az MSZP valótlanságot állított a szórólapján, kisajátította a városi uniós fejlesztéseket, s ezzel megsértette az esélyegyenlőséget.

Ezeket az állításokat a polgármester a tatai televízióban is elmondta a kampánycsend előtti utolsó este - hangsúlyozta Tatai-Tóth András, hozzátéve: a megyei választási bizottság a Fidesz beadványának adott igazat, ezt ő megfellebbezte, az Országos Választási Bizottság (OVB) pedig valamennyi állítást valótlannak találta.

Elmondta még, hogy a Fidesz megfellebbezte a Legfelsőbb Bíróságnál (LB) az OVB-döntést, amelyet végül az LF azzal zárt le, hogy minden tekintetben igazat adott Tatai-Tóth András fellebbezésének.

"Feljelentett a Fidesz" címmel az alaptalan vádakról végül Tatai-Tóth József sajtótájékoztatón számolt be, amelyet a tatai televízió le is adott - közölte a szocialista politikus pénteken, s erre hivatkozva kifejtette: bár nem tudja bizonyítani, hogy az MSZP-iroda üvegportáljának megrongálása szoros összefüggésben lenne ezzel a jogi procedúrával, szerinte az atrocitásra mégis a városban uralkodó politikai légkör eredményeként került sor.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását