2024. május 19. - Ivó, Milán

Válság a frászt! Esküvő másfél milliárdért!

Úgy tűnik, Rio Ferdinand ért a nők nyelvén. A Manchester védője négy napig tartó luxusesküvőn mondja ki a boldogító igent kedvesével.
2009. június 28. vasárnap 18:17 - HírExtra
Esküvőnek keresve sem lehet szebb és jobb helyszínt találni a Karib-szigeteknél. A recept pedig egyszerű: végy egy ötcsillagos szállodát, béreld ki négy napra, és öt millió fontért megtarthatok életed nagy napját. Igaz, a luxusszálloda csak a vendégeknek van, Ferdinand és Rebeca egy közeli hegy tetején felhúzott vityillóban tengeti életét az ünnepség alatt.

A News of the World szerint az esküvőt és a szertartást is a labdarúgó szervezi, igaz, Ferdinandnak már van tapasztalata. A karácsonyi csapatbulikat általában ő hívja össze, egy-két nightklubos estéért már magyarázkodnia kellett Ferguson mesternél.

Rio és kedvese a négynapos buli után sem hagyja el a szigeteket, további egy hétig kényeztetik végtagjaikat egy hathálószobás, vízeséses medencével ellátott házikóban. Az esküvőn természetesen ott lesznek Ferdinand csapattársai is, Wes Brown, Rooney, Gary Neville, valamint Ferguson mester is. De jönnek az angol vláogatott társak is, Lampard, Terry és Ashley Cole. Nagy buli lesz, annyi szent.
Forrás: SamsungSport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását