2024. május 17. - Paszkál

Kisléta: Véget ért a helyszíni szemle

Véget ért a szemle a hétfő hajnalban elkövetett kislétai gyilkosság helyszínén - jelentette a szabolcsi településről az MTI tudósítója.
2009. augusztus 3. hétfő 16:22 - HírExtra
A rendőrök negyed háromkor oldották fel a korábban az egész Bocskai utcára kiterjesztett kordont, és engedték be a helybélieket és a sajtó képviselőit a területre.

A kétszobás házat lezárták, abba továbbra sem lehet bemenni, de még az utcáról is jól látható, hogy betört az épület egyik ablaka.

Kislétán hétfő hajnalban ismeretlen támadók az otthonában lőttek agyon egy 45 éves asszonyt, 13 éves lányát pedig súlyosan megsebesítették.

A nap folyamán Bencze József országos rendőrfőkapitány bejelentette: megduplázta a romák elleni támadások elkövetőinek kézre kerítéséért járó nyomravezetői díjat; a 100 millió forintos díj a legmagasabb a hazai kriminalisztika történetében.

Az országos rendőrfőkapitány hangsúlyozta: a 100 millió forintot annak fizetik ki, aki segít valamennyi támadás ügyében kézre keríteni az elkövetőt. A kislétai bűncselekmény - amelynek nyomozását átvette a Nemzeti Nyomozó Iroda - tettesének kézre kerítéséréért 10 millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását