2024. május 17. - Paszkál

Mit tehet az ember, ha nem áll fel?

A merevedési probléma a férfiaknál ma már szinte napi szinten jelentkező rendellenesség, ami a felgyorsult életmódnak, a teljesítmény-orientált gondolkodásnak, a stressznek tudható be.
2009. augusztus 23. vasárnap 17:42 - HírExtra
Miért nem működik?

A merevedési gondoknak rengeteg kiváltó oka létezik. Az egyik legritkább esetben a cukorbetegség mellékhatásaként jelentkezik, amire egyénileg változó lefolyása miatt nincs speciális gyógymód. De létezik egy természetgyógyász készítmény, ami segíthet. Kattints a videóra a bővebb tájékoztatásért!

Az erekció hiányának talán legkézenfekvőbb oka az érzelmek hiánya, amit viszont nehéz egyértelműsíteni. Adott például egy pár, akik nyolc hónapja szeretik egymást, de valahogy sosem képesek azonos időben begerjedni. A szakértői válaszból kiderül, hogy ebben az esetben is csak testi okokra vezethető-e vissza, hogy a férfinek nem áll fel.

Hogy reagál a férfi?

A férfiak hatalmas kudarcélményként élik meg, ha nem képesek egy nőt magukévá tenni, pedig a másik fél is akarja. Ha csődöt mondanak az ágyban, úgy érzik, elveszítették férfias tekintélyüket a kiszemelt nő előtt, ezért egy ilyen szituáció után jellemzően örökre eltűnnek. Egyszerűen képtelenek szembenézni saját gyengeségükkel. Tudd meg, vajon érdemes-e várni valakire, aki kudarcot vallott előtted, és már jó ideje nem is keres.

Mit tehet a nő?

Megfelelő izgatás hatására a férfitest ellazul, a teljesítés kényszere elillan. Nem hiába találták ki az előjátékot, ahol beszélgetéssel, masszírozással elfeledtethetőek a napi gondok. Ide kattintva még több hatásos, erekciót elősegítő előjáték-tippet tanulhatsz meg!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását