2024. május 17. - Paszkál

Családi perpatvar, életveszélyes sérülttel

Egy 6-8 fős, rokonokból álló társaság támadt rá egy családra Dögén; a verekedésben egy 18 éves fiatalember életveszélyes, két nő pedig könnyű sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség szombaton az MTI-vel.
2009. augusztus 29. szombat 16:05 - HírExtra
A támadók karókkal és más eszközökkel felfegyverkezve pénteken rontottak be a család udvarába, s bántalmazták az ott lakókat - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

A százados hozzátette: a 18 éves fiút életveszélyes fejsérülésekkel szállították kórházba, míg két nő könnyebben megsérült az ütésektől.

Az életveszélyt okozó testi sértés és csoportos garázdaság miatt indult nyomozás során eddig öt rétközberencsi lakost hallgattak ki.

Azt, hogy az életveszélyes sérüléseket ki okozta és a támadásra miért került sor, még vizsgálják a rendőrök - tájékoztatott a szóvivő, megjegyezve, hogy a gyanúsítottak köre várhatóan tovább nő majd az eljárás során.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását