2024. május 18. - Erik, Alexandra

Jacko haláláért "valakinek fizetnie kell"!

"Valakinek fizetnie kell" - mondta fia halálával kapcsolatban Joe Jackson, aki az NBC csatorna Today című műsorában vendégeskedve kijelentette: semmit sem tudott arról, ami Michael Jackson egészsége körül történt.
2009. augusztus 31. hétfő 22:23 - HírExtra
A Jackson család feje még csak a propofol nevű gyógyszerről sem hallott, míg az fel nem merült fia halála kapcsán - derült ki a tévéműsorból. "Őrjöngök. Nem tudtam, hogy ez folyik. Ezért vagyok őrülten dühös" - mondta a hétfőn sugárzott interjúban.

A Los Angeles-i megyei halottkémi hivatal pénteken jelentette be, hogy Michael Jackson június 25-i halála emberölés volt, amelyet elsősorban propofol és más nyugtató hatású szerek idéztek elő.

A halottkém bejelentése "Azt sugallja számomra, hogy tisztességtelen játékot űztek... További nyomozásra van szükség, hogy kiderüljön: mi van az egész mögött, és nem csak Conrad Murrayt kell vizsgálni" - utalt az énekes gyanúsítottként kezelt orvosára Joe Jackson.
"Valakinek fizetnie kell. Nemcsak egyvalakinek, hanem mindenkinek, aki benne volt ebben" - tette hozzá a 79 éves családfő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

állampolgári
2009. október 12. 14:39
Michael Jackson és a pszichiátriai szerek

A világ megrendülten értesült Michael Jackson haláláról, és több híradás látott napvilágot arról, hogy a sztár milyen erős gyógyszereket, többek között antidepresszánsokat szedett. Az antidepresszánsok és hasonló szerek veszélyes mellékhatásait pedig számos halálesettel – köztük több híresség halálával – kapcsolatba hozták már.

Ha hinni lehet a nemzetközi sajtóban megjelent híreknek, a popkirály jó néhány féle szert, köztük fájdalomcsillapítókat és antidepresszánsokat szedett. Nem lenne meglepő, ha a vizsgálat összefüggést találna az énekes halála és e szerek mellékhatásai között, ugyanis ilyen szereket más hírességek halálával is kapcsolatba hoztak már. A 60-as évek amerikai rocklegendája, Del Shannon mindössze 15 nap antidepresszáns-szedés után öngyilkosságot követett el, de ide sorolható a Nirvana együttes énekese, Kurt Cobain is, aki egy pszichiátriai serkentőszeren töltötte a gyermekkorát, halálakor pedig vérében – a heroin mellett – egy másik pszichiátriai nyugtatót is találtak.

Az ilyen szerek mellékhatásairól szóló hírek nem újkeletűek. Az utóbbi években hivatalos gyógyszerhatóságok sorozatban jelentettek meg nemzetközi figyelmeztetéseket bizonyos pszichiátriai szerek – köztük antidepresszánsok – veszélyes mellékhatásairól. Egy magyar orvosi honlap szerint Magyarországon minden harmadik ember szed nyugtatót, antidepresszánst vagy fájdalomcsillapítót.

A Michael Jackson által – a híradások szerint – szedett pszichiátriai szerek magyarországi gyógyszerleiratában is szerepel, hogy ezek a szerek szívproblémákat, légzészavart okozhatnak. Nem kizárt, hogy újabb világhírű művész esett áldozatul annak a pszichiátriai gyógyszeriparnak, amely nemzetközi szinten 330 milliárd dolláros bevételt hoz minden évben.

További nformáció:
Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítvány
Tel.:(1) 342-6355
E-mail: info@cchr.hu
Web: www.emberijogok.hu
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását