2024. május 12. - Pongrác

Gyermekhalál a kalandparkban

Két német kalandparkban is szörnyű gyermekbalesetre került sor: a felső-bajorországi élményparkok egyikében vasárnap este egy 11 éves kislány vesztette életét, míg egy másik parkban hétfőn egy négyéves kisfiú szenvedett súlyos sérüléseket.
2009. szeptember 7. hétfő 22:06 - HírExtra
A 11 éves kislány egy pfaffenhofeni kalandparkban vesztette életét, miután kizuhant a "vízivonat" kocsijából a pálya legmagasabb pontján. A gyermeket helikopterrel szállították kórházba, de útközben meghalt. A tragédiát követően már hétfőn megkezdődött a szerkezet vizsgálata, emellett tanúkat is meghallgattak. A 10 métert zuhanó kislány holttestét felboncolják. Egyelőre azonban még nem tisztázódott, hogy az áldozat miért esett ki a kocsiból. A kislány egyedül ment a vízbe betörő "vonattal", de az érvényben lévő szabályok szerint erre meg is volt a lehetősége, mert nyolc év felett nem kötelező a szülői kíséret.

Hétfőn egy négyéves kisfiú szenvedett súlyos sérüléseket, miután kiesett a wolfratshauseni vidámpark körhintájából. A gyereket mentőhelikopterrel vitték kórházba, a rendőrség tájékoztatása szerint estére túl volt az életveszélyen. A vele egykorú gyerekekkel a fel-le emelkedő körhinta gondolaformájú "járművén" ülő kisgyerek három méter magasról zuhant a betonra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását