2024. május 20. - Bernát, Felícia

Véres éjszaka az úton

Egy halálos, egy súlyos és egy könnyű sérültje van annak a balesetnek, amely csütörtök éjszaka történt Sokorópátkán - tájékoztatta az MTI-t a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyletese.
2009. október 2. péntek 10:30 - HírExtra
Parkoló autóbusz előzése közben gépkocsijával átsodródott a menetirány szerinti baloldalra, majd a füves útpadkára hajtott Sokorópátka főutcáján egy 20 éves bakonyszentlászlói fiatalember. Emiatt a vezető mellett alvó, 32 éves sokorópátkai férfi rádőlt a sofőr kezére, aki a hirtelen kormánymozdulattól az egyik ház kerítésének ütközött. A gépkocsi a bal oldalára borult, és kettétört egy villanyoszlopot.

A járműben utazók nem használták a biztonsági övet, így a gépkocsi borulásakor a vezető és jobb első utasa kiesett az autóból. A jármű rájuk dőlt. A vezető súlyosan, míg mögötte ülő 15 éves gici utasa könnyen sérültek, őket a mentők kórházba szállították. Az első utas ülésen utazó 32 éves férfi a helyszínen életét veszítette - tájékoztatott a sajtóügyeletes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

novaklaszlo56
2009. október 2. 11:19
A tragédia az tragédia. A biztonsági öv talán segített volna. Amit sehogy se tudok megfejteni: mekkora sebességgel haladt a parkoló busz, miközben a balesetet szenvedett gépkocsi előzte? Esetleg leszorította az előző járművet? Vagy, ha tényleg várakozott (parkolt), akkor nyilván kikerülésről van szó. Ez esetben is vizsgálandó, hogy a busz a szabályoknak mindenben megfelelő módon várakozott-e, mert a közrehatás így sem zárható ki teljesen (pl. nem maradt elég hely a biztonságos kikerülésre, s így a kikerülő jármű a laza szerkezetű útpadkára hajtva irányt változtatott). De ezt majd a vizsgálat kideríti. A felborult jármű vezetőjének a felelőssége mindenesetre borítékolható (az útviszonyoknak - rendelkezésre álló forgalmi sáv szélessége - megfelelő sebesség megválasztása; figyelmetlen járművezetés, elalvás, netán ittasság), de ennek megállapítása is a vizsgálat feladata lesz.
Biztonsági öv! Ugyan! Alig van forgalom, Jóska jól vezet, nem történik semmi. Meg csak ide megyünk a szomszéd faluba. Egyikük már sehova se megy többé...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását