2024. május 10. - Ármin, Pálma

Gyémántkereskedő akarta elvenni a magyar pincérlányt

Magyarországra tévedt ausztrál gyémántkereskedő próbálta feleségül venni a pincérnőt egy röpke esti ismeretség után. A lány csúnyán kikosarazta az úriembert, pedig soha többé nem lett volna gondja semmire.
2009. október 12. hétfő 13:19 - HírExtra
A magyar lányok szépségéről legendákat zengenek - amik egy része nem mindig igaz, csak mi vagyunk hajlamosak elhinni őket. Ennek ellenére vett már el külföldi milliomos magyar sztriptíztáncosnőt egy este után, most pedig egy gyémántkereskedő próbálkozott be egy magyar pincérlánynál - és ezek csak a közelmúlt eseményei. Zsuzsa egy fővárosi skót-kocsmában dolgozik, ahol minden második vendég külföldi - így annyira nem volt meglepő egy újabb, bár az átlagnál elegánsabb külföldi jelenléte.

-Először teát kért, majd egy pohár bort. Amikor letettem az asztalra, úgy vette el, hogy a kezünk összeért. Szinte nőiesen finom volt, amitől kirázott a hideg. A harmadik pohár után a férfi felbátorodott, és meghívott az asztalához. Mondta, hogy ő egy dúsgazdag gyémánt- és drágakő-kereskedő, aki Ausztráliában él, és nemrég egyedül maradt. Megvallotta, hogy fekete szemem csillogása és a mosolyom teljesen elvarázsolta. Menjek hozzá feleségül, és soha többé nem kell dolgoznom. Bár csábító volt az ajánlat, mondhatni egy lottó főnyereménnyel ért fel, de nekem mégis kínos volt. Nem akartam a vendéget elveszíteni, se megbántani, így egy trükkhöz folyamodtam. Elővettem a mobilom, és azt mondtam neki: amennyiben a barátom elenged, elmegyek vele Ausztráliába. A férfi kínosan mosolygott, amikor a vonal végéről meghallotta a párom tiltakozását. Még kivett egy névjegykártyát, mondván: ha meggondolnám magam, bármikor értem jön. Mondanom se kell, fél perc múlva a konyhán, egy szemetesben landolt az ajánlata.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását