2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Kirabolták a lottónyertest!

A rekordnyereményt kaszáló nyertes házát még azelőtt kirabolták, hogy felvette volna a pénzét.
2009. október 16. péntek 09:05 - HírExtra
Nagy lúzerek lehettek azok a betörők, akik megpróbáltak lecsapni a nagy zsozsóra. Úgy hatoltak be az egyik lotónyertes házába, hogy nem tudták, a nyereményt csak három hét múlva adják át neki. És nyilvánvalóan azt sem tudták, hogy a hatalmas összeget egy megjelölt bankszámlára utalják, nem pedig a boldog nyertes zsebébe tömik.

A Bors közben azt is megtudta, hogy a nyertes budaörsi rendőrök között három zászlós, egy tiszt található és tiszthelyettesek találhatók.

Ercsiben pedig zarándokhellyé vált az a lottózó, ahol minden jel szerint feladták a 2 milliárd 189 milliót érő szelvényt. „Sok rendőr megfordul a lottózómban, hol egyenruhában, hol civilben. Így volt ez múlt pénteken is, ezért nem is emlékszem pontosan, melyikük volt a szerencsés szelvény tulajdonosa” – mesélte a Borsnak Nagy Sándor, a lottózó tulajdonosa.

Ő is csak utólag tudta meg, hogy nála adták fel a milliárdokat érő szelvényt. Igaz, ugyan, hogy ötöst még soha nem állítottak ki nála, de nem egyszer nyertek milliókat Sándornál. Így most rengeteg babonás ember érkezik hozzá, biztosan tudván, hogy a kis lottózó a szerencse földje.

Eközben a kis városban mindenki arról beszél, hogy a lottónyertesek közül az egyik rendőr Ercsiben lakik. – Ismerem a családját, de nem merek mondani semmit. A nyereményt még át sem vették, máris betörtek hozzájuk – magyarázta egy helybéli jól értesült férfi.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását