2024. május 17. - Paszkál

Az okos emberek szerint Kiszel Tünde okos

Kiszel Tünde hiába Magyarország egyik legismertebb személye, mégis komoly anyagi gondokkal küzd. Beszámolt életéről, gondjairól, és arról, hogy ő az elmúlt években csak egy szerepet játszott.
2009. november 25. szerda 12:29 - HírExtra
A sztárok élete nemcsak játék és mese. Bár sokat szerepelnek a televízióban és az újságok hasábjain, de ezekért sokszor nem kapnak pénzt - így ők is kénytelenek spórolni, ha a számlákat akarják fizetni. Legalábbis így vall életéről az egyik leghíresebb hazai celeb, Kiszel Tünde. Ő spórol, hisz lányát, Donatellát el kell tartania valahogy, és a jelenlegi helyzetéből csak nagyritkán jön össze egy nyaralás.

Sokan vádolnak azzal, hogy százezreket költök magamra, pedig ez is butaság, barter megállapodásom van Potyó József hajszobrásszal, Szegőfi Piroska mesterkozmetikussal és Szilvike körmössel, akik reklámért cserébe foglalkoznak velem, és a fellépő ruhákat is kapom. Nincs autóm, tömegközlekedéssel járok. Magam takarítok, főzök, mosok, nincs bejárónőm, aki megcsinál mindent, és nem eszem naponta étteremben. Nem minden fellépésért kapok pénzt, csak ha egy műsor háziasszonya vagyok - meséli Kiszel.

De hozzáteszi azt is, hogy aminek most mutatnia kell magát, az csak egy álarc: „Néhányan évek óta belekényszerítenek egy szerepbe, és úgy érzem, bármit csinálok, onnan nem tudok szabadulni. Akik személyesen ismernek, szeretnek. Az intelligens emberek olvasnak a sorok között, meglátják bennem az embert, értékelik a nyíltságomat.”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását