2024. május 10. - Ármin, Pálma

Bochkorék kellenek mindenkinek?

Miközben a Sláger vissza akar jönni Magyarországra, addig a két nagyágyúja, Boros Lajos és Bochkor Lajos folyamatosan kapja az ajánlatokat, és még ők sem tudják, hova menjenek.
2009. december 1. kedd 14:00 - HírExtra
Most éppen a Neo FM hajtott rá a két rádiós sztárra, de már sok más ad is megpróbálta a legendás párost magához csábítani. Az ok egyszerű: az általuk vezetett bumeráng Magyarország leghallgatottabb rádiós műsora volt, és a két műsorvezető körül is igazi kultusz alakult ki. Tehát egyértelmű, hogy aki megkaparintja Borost és Bochkort, az nagyon nagyot fog kaszálni.

Jól haladnak a tárgyalások Boros Lajossal és Bochkor Gáborral. Mi nagyon szeretnénk, hogy a jövőben a mi csapatunk tagjai legyenek. Addig azonban, míg meg nem egyezzünk a részletekben is, sajnos nem mondhatok többet - nyilatkozta Kádár Tamás, a Neo FM ügyvezetője.

– Amint lesznek konkrétumok, azonnal jelezzük, ám egyelőre semmi ilyesmiről nem tudok beszámolni. Hátravan még egy-két tárgyalás, mindenkinek szeretnénk esélyt adni és mindenkit szeretnénk meghallgatni, aki esetleg velünk szeretne dolgozni. A Neo FM is megkeresett bennünket, és tény, hogy az ajánlatuk több szempontból is ideális, de még nem döntöttünk - mondta Boros Lajos.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását