2024. május 18. - Erik, Alexandra

Új sorozat indul

A jövő évtől egy új sorozattal, új műfajjal színesíti programkínálatát a miskolci Művészetek Háza: Csevegés címmel talkshow-kat rendez. A műsorban Fodor János kérdezi majd vendégeit. A riporter közismert és még nem ismert tehetségekkel beszélget havonta egyszer, péntekenként.
2009. december 29. kedd 13:18 - HírExtra
Az első előadást január 29-én este tartják, a vendégek Endrei Judit egykori tévés személyiség, Zalatnay Sarolta táncdalénekes, Sándor Pál filmrendező, Gerendás Péter zeneszerző, előadóművész és Szőke András, aki egyebek mellett gyógyító, masszőr, humorista, filmes - részletezte a programot az MTI-nek Juhász Rita intézményvezető.

Hozzátette: a talkshow mellett januárban számos más programmal is várják az érdeklődőket, a magyar kultúra napja jegyében például hazai szerzők műveit tűzték műsorukra. Lesz Irodalmi Rádió a kortárs költészetért, láthatják a Guruló Színház előadásában a Pál utcai fiúkat, a hónapban fellép a Magyar Állami Népi Együttes, emellett lesz gyerekműsor és komolyzenei nap a Miskolci Szimfonikus Zenekarral.

Juhász Rita az elmúlt évet összegezve arról is beszámolt, hogy a Művészetek Háza igényes műsorkínálatával és műfaji sokszínűségével vonzó belvárosi kulturális központtá vált az elmúlt három év során. Ezt igazolja, hogy a csaknem 200 előadáson 74 ezer néző volt a vendégük.

A műsorok tekintetében pedig igazán színes volt eddig is a paletta: komolyzenei és ifjúsági hangversenyek, könnyűzenei, népzenei, világzenei és dzsesszkoncertek, színházi, táncszínházi és gyermekelőadások, gálaműsorok, humorestek, iskolai gálák szerepeltek a kínálatban, valamint számos neves magyar és külföldi előadóművész lépett fel színpadukon.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását