2024. május 17. - Paszkál

Domingót műteni kell?

Műtétnek kell alávetnie magát az elkövetkező napokban Plácido Domingo világhírű spanyol tenornak, aki egészségi állapota miatt londoni fellépéseinek lemondására kényszerült.
2010. február 23. kedd 12:31 - HírExtra
Az orvosok által javasolt megelőző jellegű beavatkozásra egy New York-i kórházban kerül sor - közölte az énekes szóvivője. Tájékoztatása szerint az előírt - várhatóan hathetes - pihenőt követően a 68 éves művész folytatja világkörüli turnéját.

Domingo a napokban tokiói fellépésén kezdett altesti fájdalmakra panaszkodni.
Az énekes betegsége miatt lemondta londoni fellépéseit. A tenor a Covent Gardenben Händel Tamerlano című darabjában játszott volna, összesen öt alkalommal. A művész helyettesítésére Kurt Streit amerikai énekest kérték fel, aki az eredeti tervek szerint márciusban Domingo "párjaként" két előadáson szólaltatta volna meg Bajazetet.

A londoni királyi opera Domingo visszalépése miatt úgy döntött, hogy a jegyek árának 20 százalékát visszatéríti a vásárlóknak, "tekintettel arra, hogy egy ilyen kivételes művész lépett vissza, és egy ritkán előadott műről van szó" - indokolt a dalszínház.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását