2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Jogsértő az MSZP

Jogsértő az MSZP "Narancsvidék" című kiadványa, mert azon a párt nem tüntetett fel impresszumot - mondta ki pénteki ülésén az Országos Választási Bizottság (OVB). A testület emiatt elmarasztalta az MSZP-t, illetve eltiltotta a további jogsértéstől, azaz a kiadvány terjesztésétől.
2010. március 19. péntek 16:30 - HírExtra
Az OVB-hez három beadvány is érkezett a kiadvánnyal kapcsolatban, az egyik kifogást a Fidesz képviseletében Nyitrai Zsolt küldte.

A testület szerint ebben az esetben a jogsértő személye egyértelműen megállapítható, ezért az MSZP-t név szerint marasztalta el a testület. (Egy korábbi döntésnél nem lehetett bizonyítani, ki készíttetett impresszum nélküli kiadványt, ezért "alanytalanul" állapítottak meg törvénysértést.)

Többen utaltak arra, hogy Budai Bernadett, az MSZP szóvivője korábban maga mutatta be egy sajtótájékoztatón a "Narancsvidék" című politikai magazint. A szóvivő akkori közlése szerint az ötszázezer példányban készült kiadvány azokról a fideszes önkormányzatokról szól, amelyeknél a szocialisták véleménye szerint a "legbotrányosabban" bánnak a közpénzekkel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását