2024. május 18. - Erik, Alexandra

Leáldozóban a szilikon?

A világ változik, semmi sem tart örökké. A The Times szerint új módszereket találtak a mellnagyobbításra. Leáldozóban lenne a szilikon? Majd az idő eldönti, de addig is lássuk mi ez az új módszer és mit gondolnak róla megkérdezett sztárjaink.
2010. március 22. hétfő 07:59 - Gyakornok
Az új módszerről:

A plasztikai műtét igen markáns táborra osztja a szebbik nemet. Vannak, akik makacsul elhatárolódnak bármiféle plasztikai beavatkozástól, és vannak, akik előszeretettel korrigálnak minden kis valósnak vélt szépséghibát. Az tény, hogy aki egyszer elkezdi kiigazíttatni a testét, később nagyobb valószínűséggel fogja felhívni plasztikai sebészét újabb időpontért.

Hogy mi a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás? Magasan a mellplasztika vezeti a listát. Amit mint tudjuk szilikon implantátumokkal végeznek. Ezt a módszert forradalmasíthatja a Macrolane - botox, amely egy teljesen új eljárás, és igazi újdonságnak számít.

Ha valaki ezt a beavatkozási formát választja, nem kell drasztikus műtétnek alávetnie magát, csupán befecskendeznek egy 40%-ban hyaluron savat tartalmazó anyagot a mellszövetek közé, és az tökéletesen illeszkedik majd a mell eredeti formájához. Tehát aki nagyobbá, szebbé akarja varázsoltatni kebleit, választhatja ezt az új humánusabb(?) módszert is.

Hazai vélemények:

Megkérdeztünk néhány hazai hírességet, mit gondolnak az új módszerről, és a plasztikai sebészetről:

Soma nem ítéli el a szoptatás utáni mellkorrekciót, mivel barátnőin is látja mennyi önbizalmat adott nekik, hogy a szoptatás után megereszkedett kebleiket helyreigazították. Az, hogy őt zavarná-e, ha megereszkednének nőiessége ékei, ezt válaszolta:

„Nem tudom megmondani mit éreznék, ha nekem lenne megereszkedve a mellem: lehet hogy zavarna, lehet hogy nem. Lehet hogy foglalkoznék vele, lehet hogy nem. Mivel ez nincs, arról nem tudok beszélni, ami nincs. Elképzelni valamit és megélni azt, az két különböző dolog. De nem értek egyet semmilyen idegen anyag testbe helyezésével.”

Gombos Edina  a FEM3 Boszorkánykonyha műsorvezetője elárulta, tart a műtétektől:
„Semmim nincs megműtve, nem véletlenül. A természetesség híve vagyok, tehát még műkörmöm sincs, egyedül a hajamat festetem. Próbálom a testemet, az alkatomat úgy elfogadni, ahogy van, és legvégső esetben gondolkoznék azon, hogy bármit is plasztikáztassak. Elismerem, hogy akinek erre szüksége van, és úgy érzi, hogy ettől lesz boldogabb, akkor csinálja meg. Nekem csak azért vannak fenntartásaim, mert mindenféle beavatkozástól rettegek. Úgyhogy nem mernék belevágni egy ilyen műtétbe.”

Zimány Linda
, ha úgy alakulna, bevállalna egy mellkorrekciót:
„Biztos bevállalnám ha majd életbe lép a gravitáció vagy szülök egy gyereket, az száz százalék, mert aki képernyőn van, attól elvárják, hogy kinézzen valahogy. Egyáltalán nem biztos hogy szükség lesz rá, de hogyha szükség lenne rá biztos hogy bevállalnám. Úgy gondolom, hogy ez a mai világban már annyira rutindolog, mint egy mandulaműtét.”

Kérdésünkre, hogy ha úgy alakulna, vajon az új hyaluron savas megoldást választaná-e, a következőt válaszolta:
„Nekem a szám fel van töltve hyaluron savval, de a hyaluron sav fél év alatt felszívódik. Nem hiszem hogy olyan jó dolog az, ha félévente járok és össze - vissza szúratom a mellem. Én mondjuk akkor biztos hogy maradnék a megszokott megoldás mellett.”
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását