2024. május 14. - Bonifác

Videó! Lilu, gyere vissza!

A népszerű műsorvezető nyolc hónappal a szülés után már újra dolgozik anyacsatornájánál: jelenleg Détár Enikőt helyettesíti a Reflektorban.
2010. március 22. hétfő 14:05 - HírExtra
A Tabu Tv riportere ezúttal arra volt kíváncsi, hogy Lilu mihez kezd majd a jövőben. A lány arra nem tudott konkrét választ adni, hogy milyen műsort vezetne szívesen, viszont azt elárulta, hogy a Reggeliből rendszeresen hívják, azzal, hogy már visszavárják. Lilunak mindezzel csak egy baja van: nagyon korán kellene kelnie!

Az RTL Klub műsorvezetőjével a GLAMOUR Women of the Year gálán beszélgettünk, ahol műsorvezető kategóriában jelölték. Lilu nagyon ritkán tűnik fel celebeknek szervezett bulikon, így igazi kuriózumnak számít, hogy egy ilyen helyen beszélgethettünk vele.

De vajon a jelenléte azt is jelenti, hogy hamarosan újra képernyőre kerül? "Nagyon sok féle jó műsor létezik, de mindenképp egy olyanban térnék vissza, amit jó szerkesztőkkel és szakértőkkel csinálnék.

Én nagyon ragaszkodó vagyok, és a Reggeli különben is a szívem csücske. Oda ráadásul nagyon várnak vissza, és ez nagyon jó érzés! Folyamatosan hívogatnak, hogy mikor megyek már, és hogy nagyon várnak!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Lilu, aki jelenleg a Reflektorban helyettesíti Détár Enikőt.

"A Reggeli az persze kiemelt helyen van, csak egyetlen baj van vele: hogy nagyon korán kezdődik. Nem is az, hogy nem bírom a koránkelést, de ez még sok lenne nekem!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Lilu.

Lelkendezzen Liluval itt!

Forrás: tabu Tv/ HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását