2024. május 19. - Ivó, Milán

Tatár Csilla megszokta

Gönczi Gábor nem árult zsákbamacskát, amikor elvette Tatár Csillát, így a tévé műsorvezető nem csinál gondot abból, hogy nem találkoznak olyan gyakran, mint amennyire szeretnének. Csilla és Gábor nem csak a televíziós elfoglaltságok, hanem a pár hím tagjának zenekari teendője miatt is csökken az együtt töltött órák száma, sőt még bulizni sem nagyon járnak együtt.
2010. március 27. szombat 20:39 - HírExtra
A TV2 gyönyörű műsorvezetője párjával, Gönczi Gáborral karöltve érkezett a Glamour partijára, ahol boldogan nyilatkozott a kapcsolatukról. "24 évesen mentem férjhez, most 26 éves vagyok, és valószínűleg ezért nem is forog minden gondolatom a gyerek körül. Nekem elég korán elkezdődött az életem: 18 éves koromban már dolgoztam. Most semmit sem kell mellőznöm, tehát ha el akarok menni a barátnőimmel egy jó buliba, akkor megtehetem!" - meséli a tabutv.hu riporterének Tatár Csilla, aki a bokros teendők mellett sajnos nem találkozik annyit a párjával, mint amennyit szeretne.

"Azért nem nagyon járunk el közösen iszogatni és koncertekre, mert ugye a Gábor minden pénteken és szombaton zenél, ezért többnyire nincs otthon. Ha viszont mégis elmegyünk, akkor általában van egy apró konfliktus köztünk, mert Ő kettőkor még nagyon táncolna, nekem körülbelül pedig az az időszak, amikor én már mennék haza!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Tatár Csilla, aki állítása szerint már megszokta a párja sok távollétét.
Forrás: Tabu TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását