2024. május 14. - Bonifác

Hegyi Barbara meztelen leszbikus nő a színpadon

Pedro Almodóvar Mindent anyámról című klasszikussá vált filmjének feldolgozását vette színpadjára a Pesti Színház. Ebben a gyönyörű színésznő, Hegyi Barbara leszbikus nőt alakít.
2010. május 6. csütörtök 10:08 - HírExtra
A magyar színpadokon egyre népszerűbb a víz. A színházba járó közönség az utóbbi idők bemutatóin szokhatott hozzá, hogy a rendezők imádják a vizezést. Nincs e másként a Pesti színházban sem. A Mindent anyámról című darabban Hegyi Barbara együtt zuhanyozik szerelmével – egy nővel – igaz ugyan, hogy ruhában, de a nedves ruhának vannak olyan izgalmas tulajdonságai, ami miatt beindulhat a férfiak (vagy nők) fantáziája.

„Ez egy nagyon érzelmes jelenet, amelyben tetőtől talpig vizesek leszünk, de igyekeztünk ezt méltó módon és gusztusosan színpadra vinni. A ruhám teljesen átlátszó, de a színpadon nem engedhetem meg magamnak, hogy szégyenlős legyek, hisz teljesítenem kell a feladatomat” – mesélte a Blikknek a színésznő, aki fantasztikus formában van, így nem igényelt különösebb trenírozást, hogy felvállalja a jelenetet.

„Nagyszerű a szerep és az előadás is. Különös női és férfisorsokat láthatnak itt a nézők, és úgy vettem észre, hogy tetszik nekik.”
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását