2024. május 18. - Erik, Alexandra

Hajtóvadászat az elrabolt bankárfeleség után

Helikopterek és különleges osztagok bevetésével több száz rendőr folytatta a kutatást pénteken Baden-Württembergben az előző nap elrabolt bankárfeleség után.
2010. május 14. péntek 11:03 - HírExtra
A hatóságok kérték a lakosság segítségét is, a család pedig nyilatkozatban fordult a feltételezett emberrablóhoz, kérve az 54 éves Maria Bögerl szabadon bocsátását. A heidenheimi takarékpénztár igazgatójának feleségét csütörtökön délelőtt otthonából rabolhatták el, és a nő Mercedes gépkocsija is eltűnt.

Egy férfi nem sokkal később a férjtől telefonon több százezer eurós váltságdíjat követelt. A heidenheimi bankárt felszólította, hogy a pénzt a közeli autópálya mellett, egy német zászlóba bugyolált csomagban helyezze el. Mindennek alátámasztásául Maria Bögerl röviden beszélhetett férjével, és azt állította, hogy halállal fenyegetik.

A család el is helyezte a pénzt a megjelölt helyen, azért azonban senki nem jelentkezett. A hatóságok nem zárják ki, hogy nemcsak egy, hanem több emberrablóról lehet szó, szerda este óta azonban a vélt tettessel - vagy a tettesekkel - megszakadt minden kapcsolat.

A hatóságok több bejelentést kaptak a lakosságtól, ezzel kapcsolatban azonban részleteket nem közöltek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását