2024. május 18. - Erik, Alexandra

Cini nem bírta tovább

Zalatnay Sarolta idegei felmondták a szolgálatot. A hatvankét éves énekesnő már elég régóta mélyponton van, de eddig mindig sikerült kimásznia a gödörből. Ezúttal viszont nem jöttek össze a dolgok.
2010. május 19. szerda 16:05 - HírExtra
Cini kórházba került, ahol súlyos kimerültséggel ápolták tíz napig; tegnap már hazaengedték, viszont orvosa pihenésre, és teljes nyugalomra ösztönözte. – Leszögezem, nem vagyok egy depressziós fajta, de most úgy tűnik, feladta a szervezetem. Folyamatosan szédültem, hányinger kerülgetett, rosszul voltam, részleges bénulásos tüneteket produkáltam, úgyhogy vizsgálat után, azonnal bent tartottak a kórházban – mondta a kebelcsoda kissé bágyadtan.

Zalatnay Saroltának teljes nyugalmat írt elő az orvosa, és szerettei között gyűjti újra az erejét az élet további rögös útjához. – Erőre kell kapnom, ezért kaptam szteroidokat, vitaminokat, infúziót és rengeteg injekciót – kék-zöld a vénám, de nyilván szükség volt ezekre, hogy minél hamarabb rendbe jöjjek. Túl sok volt nekem az elmúlt időszak, és a szervezetem valószínűleg így reagált, hiszen semmiféle szervi bajom nincsen az általános fizikai és idegi kimerültségen kívül.


Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását