2024. május 12. - Pongrác

Jessica Simpson szaga

Újabb dög(ös) illatot talált ki a szédületesen szexis Jessica Simson, aki az éneklés mellett néhány éve a szépségiparban is nyomul: az énekesnői cím mellett saját parfümkollekcióval büszkélkedhet.
2010. május 20. csütörtök 10:28 - HírExtra
Jessica Simson új parfümöt készül piacra dobni, mely a Fancy Nights nevet viseli majd és provokatív illatával próbálja elbűvölni a vásárlókat. A huszonkilenc éves énekesnőnek ez a harmadik parfümje, és a szőkeség garantálja, hogy aki permetez magára az érzéki illatból, biztos sikert érhet el a pasiknál.

"Egy igazán provokatív esszenciát sikerült összehoznunk, egy fűszeres aromát, melyben az egyiptomi papirusz, a biolgár rózsa, és az éjszaka virágzó jázmint különleges illatkompozíciója egyesül " -árulta el legújabb parfümjéről Jessica. A sztár már el is készítette a Fancy Nights reklámplakátját, ahol az éj leple alatt mélyen dekoltált ruhában prezentálja a női lélek romantikus, ám egyben dögös oldalát.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását