2024. május 16. - Mózes, Botond

Rémes rímek Gesztesi fiával

Gesztesi Károly Máté nevű fia apja nyomdokaiba lép. A Duna Televízióban fog debütálni a leendő sorozatsztár, aki egy diákot fog játszani a Gézengúzok című ifjúsági szériában.
2010. május 20. csütörtök 11:55 - Győry S. József
Károly egy tapasztalt színész, így tudja, hogy milyen rögös a szórakoztatóipar neonútja. De mit szól a színész, hogy fia egy igazi médiavitéz?

- Én nagyon örülök neki, de én mindennek örülök, amit csinál. Támogattam, amikor harmonikázni tanult a Zeneművészetin, amikor elment Amerikába, és jelentkezett rendezőszínész szakra. Eszem ágában sincs lebeszélni, hiszen soha semmiben nem tettem – vallotta Károly a büszke apa, egy ország örül, hogy nem a kapa, hanem a színpad lesz fia sorsa. Vala.

– Még egy verset sem mondott soha nekem, nem láttam még szerepelni. Tanácsot sem kért tőlem, de szerintem nincs is rá szüksége. Nagyon határozott véleménye van, sokan ezért megkérdezik őt is. Velem is nagyon kritikus, de jó szeme van. 50 éves, Kossuth-díjas művészek kérik ki a véleményét – büszkélkedett Gesztesi, hisz minden apa ezt teszi. Fiát a forgatáson meglátogatja majd, reméljük, apai intelme nem csap kibírhatatlan zajt.

– Nem szégyelli magát előttem, ráadásul én nemcsak miatta, hanem a rendező, Fonyó Gergely és a producer, Neményi Ádám miatt is szívesen kilátogatnék, hiszen velük jóban vagyok, dolgoztunk már együtt, legutóbb is már évekkel ezelőtt Görögországban több hónapot.
A forgatás Máténak nyári munka, a színházra vágyik a lelke. Vajon a Nemzetibe, vagy a Magyar Színházba menne?

– Amikor Amerikából hazajöttem, észrevettem a kiírást erre a szerepre, így jelentkeztem – közölte Máté hűvös nyugalommal, aki nem dolgozik együtt a sok-sok lommal. Csifó Dorina, Gonda Kata, Hien, Polyák Lilla, Szente Vajk, reméljük, nem okoznak bajt, hiszen ők is szerepelnek benne, együttesük lesz a sorozat lelke. Meganyertes Király Viktor is ott lesz, ki a piacon női szíveket ad, s vesz.
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását