2024. május 19. - Ivó, Milán

Megműtötték Győzi hasát!

Győzike beadta derekát- megműtette hasát. Meg akart szabadulni a fogyókúra miatt felgyülemlett bőrtől. Elmondta, hogy a legnagyobb álma, hogy olyan pocakja legyen, mint a sztárfocista Beckhamé.
2010. június 11. péntek 11:52 - Tamási Ágnes Anna
Gáspár Győző 60 kilóval lett könnyebb az utóbbi időben. A lecsökkent testsúly miatt megmaradt petyhüdt has bőr, annyira bántotta a lelkivilágát, hogy tegnap végülis beadta a derekát- megműtette magát.

– Két éve határoztam el, hogy a látványos fogyásom után a hasamon visszamaradt fölösleges bőrréteget eltávolíttatom dr. Pap Péterrel. Most járt le a szerződésem az RTL Klubbal, így már gond nélkül megműthetett. Eddig a műsor miatt nem lehetett, mert nem akartak bele véres operációt, inkább a családi vonalra mentünk rá. Hatvanöt kilót fogytam le, és nem valami szép a hasam, de a műtét után olyan menő lesz, mint példaképemé, David Beckhamé –mondta Győzi boldogan, mielőtt a műtőbe vitték volna.

A műtét előkészületei azonban nem volt zökkenőmentes, mert Győzike nem borotválta le a has szőrzetét, ezért két nővérkének lett az áldozata. A szókimondó családfő nem volt már olyan magabiztos, mint ahogy megismertük, félt a műtéttől.

– Nagyon félek az operációtól, Lagzi Lajcsi tartja bennem a lelket, hiszen ő már átesett egy ugyanilyen beavatkozáson ugyanennél az orvosnál. Azt mondta, ne forduljak vissza, megéri szenvedni egy kicsit. Ehhez a műtéthez képest a zsírleszívás olyan volt, mint mikor bemegyek a boltba vásárolni, majd kijövök onnan. Bízom benne, hogy nem lesz semmilyen szövődmény, és a nagy fájdalmak is elkerülnek – mondta Győző az altatás előtt.

Az operáció három és fél órán keresztül tartott, a szórakoztatás koronázatlan királyának várhatóan pár napig haskötőt kell majd viselnie.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását