2024. május 19. - Ivó, Milán

Savval támadták meg a szépségkirálynőt

Egy nappal élete egyik legfontosabb estéje előtt kegyetlen merénylet áldozata lett a Miss Kolumbia szépségverseny egyik döntőse. Maria Fernanda Nunez arcába savat öntött egy merénylő, és ezzel valószínűleg örökre elcsúfította a szépséget.
2010. június 18. péntek 15:55 - HírExtra
Örök életére megnyomorította egy ismeretlen támadó a Miss Kolumbia szépségverseny egyik döntősét. A 22 éves Maria Fernanda Nunez éppen a szépségverseny főpróbájáról tartott hazafelé, ahol szülővárosát képviselte volna, amikor egy merénylő megtámadta, és így megakadájoz

A férfi egy motorkerékpáron, a semmiből tűnt elő, és nélkül savat öntött a modell arcába. Kegyetlen tettével a férfi valószínűleg örök életére megfosztotta szépségétől a lányt.

- A szépségversenyt az esetre való tekintettel elhalasztjuk - mondta Patricia Fernandez, a szépségverseny szervezője.

A maró folyadék teljesen szétroncsolta a királynőjelölt arcát és mélyen károsította a hússzöveteket is. A támadás óriási fájdalommal járt, de a lány számára a lelki sérülést valószínűleg még ennél is nehezebb lesz feldolgozni, hiszen sokszor láttunk már hasonlót kiöregedő modelleknél, hírességeknél. A fiatal modell természetes szépségével kereste a kenyerét, és nagy karrierre számíthatott, a merénylet azonban kettétörte az életét.

A lányt jelenleg orvosi megfigyelés alatt tartják, és az egész arcát kötések borítják. Még a szemét is be kellett kötni, és csak az ajkai látszanak ki a gyolcsok alól.

A kolumbiai rendőrök próbálják kideríteni, mi sarkallta a férfit erre a szörnyű tettre, a merénylő indítékai azonban egyelőre ismeretlenek.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását