2024. május 19. - Ivó, Milán

Gólya köröz a retrólány feje fölött

Marót Viki babát vár! A huszonhét éves énekesnő negyedik hónapban van első utódjával, de ez nem gátolja meg abban, hogy szokásos pörgős életét élje. A babavárás örömei mellett Viki a nyári terveit is megosztotta velünk.
2010. június 20. vasárnap 18:29 - Király Lilla
Hogy viseled a terhességet?

Jól, köszönöm szépen! Az elején voltak rosszulléteim, de szerintem ez minden terhesség velejárója. Biztos vannak szerencsésebb kismamák is, de én nem tartozom közéjük. Hányingerrel küszködtem az első szemeszter végéig, tehát körülbelül egy hónapja élvezem azt, hogy nincsenek rendszeresen rosszulléteim.

Tudod már a baba nemét?


Sajnos még nem tudom, az ultrahangon nem akar úgy fordulni, hogy lássam. Persze mindenképp szeretném tudni, hogy fiú lesz-e, vagy lány. Ez nagy könnyebbség lenne a babacuccok megvásárlásához. Egyébként én gyerekruhák terén fehérszín-párti vagyok, mert ez a szín uniszex és szép. És természetesen a gyerekszoba sem lesz rózsaszín vagy kék!

 Mit szeretnétek jobban?


A baktériumok, vírusok és paraziták okozta fertőzések szerepe a születés körüli halálozásban régóta ismert. Az utóbbi években sokat javított a helyzeten az antimikrobás gyógyszeres terápia széles körű alkalmazása, de úgy tűnik, hogy az eredményesen kezelt terhesek esetében még mindig nagyobb az esély a gyermek megbetegedésére, mint az egészségesek esetében. Az utóbbi évtizedekben az is kiderült, hogy egyes kórokozók anélkül károsíthatják a magzatot, hogy az anyában tünetekkel járó betegséget okoznának.

Forrás: http://vitalitas.hu
Nekem teljesen mindegy. Én csak az „egészséges legyen” közhellyel tudok élni. Bármilyen nemű gyermeknek örülni fogunk.

Sarka Kata azt nyilatkozta, hogy nem szívesen megy strandra nagy hassal. Te tervezel nyári programot?

Nehéz dolgom van. Sajnos a Balatonba nem mehetek be, és valószínűleg a Velencei-tóba sem, mivel a kismamák sokkal fogékonyabbak mindenféle baktériumra. Ez két hely pedig a nagy meleg és a sok ember miatt nagyon veszélyes, mivel hamar és nagy számban megtelepszenek különféle kórokozók.

Az orvosom is tanácsolta, hogy erre különösen figyeljek. Szerinte csak csónakkal mehetnék be a vízbe, hogy a parttól messzebb fürödjek, viszont hiába evezünk be csónakkal, ha a nagy hasammal nem tudok visszamászni, így ennek a megoldásnak sem látom sok értelmét. Egy tengerparti vakációnak viszont mindenképpen örülnék, hogyha lenne rá idő és lehetőség a nyáron. Nem tudom, hogy megvalósul-e, de például Horvátországba nagyon szívesen elmennék.

Jól tudom, hogy továbbra is koncerteztek az zenekarral?

Igen. A kicsit december elejére várjuk a férjemmel, így októberig továbbra is vállalhatok fellépéseket. Februárig tartunk egy kis szünetet, de utána újra megy minden a megszokott kerékvágásban.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását