2024. május 18. - Erik, Alexandra

Győzi szigorú apa

Gáspár Győzike elijeszti kamasz lánya, Evelyn udvarlóit! Evy minden osztálytársa túl van már a szerelmen, csak a tini lány tengődik udvarló nélkül, ugyanis apjától tartanak fiatal a vőjelöltek.
2010. június 23. szerda 11:25 - HírExtra
– Nincsenek udvarlóim, de még előttem az élet. Normális srác még nem került az utamba, de nincs is rá még igényem. Inkább a vásárlásnak élek, a megspórolt pénzemet költöm, a barátnőmmel shoppingolunk, és menő ruhákat vásárolunk magunknak, ennyi nekem elég a boldogsághoz – ecsetelte Evelyn a Borsnak. – Van néhány fiú, aki próbálkozott nálam, de ők sóherek: megcsörgetnek telefonon, hogy hívjam vissza őket.

Gáspár Győző is belátja, hogy lánya nincs könnyű helyzetben, mert a korabeli fiúk megijednek a hírneves és közismerten temperamentumos családfőtől.

– Azt hiszem, félnek tőlem a vőjelöltek. Nyilván azt hiszik, hogy különleges igényeim vannak, nem engedek akárkit a közelébe. Pedig semmi okuk félni, hiszen rendes ember vagyok. Ismerem azt a két fiút, akik Evelynt hívogatják, semmi bajom velük, csak hát link alakok… Persze nem akarok beleszólni, de a lányomnak olyan udvarlót képzelek el, aki rám hasonlít: sukár, talpraesett, céltudatos és keményen végigviszi az igazát, ha kell, harcok árán is. Nem késett le semmiről, boldogságban élünk udvarlók nélkül is – mondta el véleményét Győzi.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását