2024. május 18. - Erik, Alexandra

Raklaptűz: már a szomszédos üzem is ég

Átterjedt a tűz egy közeli üzemcsarnokra Szabadbattyánban, ahol több száz raklap kapott lángra egy raklapgyártó üzem udvarán - mondta Fülep Zoltán, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője kedden kora este a helyszínről az MTI-nek.
2010. július 27. kedd 19:00 - HírExtra
A tűz egy 600 négyzetméteres területet érint, amelyen 4 méteres magasságban állnak a szabad térben a felhalmozott raklapok - közölte a tűzoltó alezredes.

A lángok átterjedtek a közelben lévő üzemcsarnokra is. Az épület tetőszerkezete károsodott; a tűzoltók az égő tetőrészeket már eloltották, jelenleg az égő raklapok oltása zajlik - tette hozzá Fülep Zoltán.

Közlése szerint a helyszínen nagy erőkkel dolgoznak a Fejér, a Veszprém és a Somogy megyei tűzoltók; vízszállító és más tűzoltójárművek érkeztek Székesfehérvárról, Siófokról, Balatonfűzfőről és Sárbogárdról is.

Bisztricz Anett, a székesfehérvári tűzoltóság szóvivője korábban azt közölte az MTI-vel, hogy a rendkívüli hőterhelés miatt a tűzoltóknak a járművekkel egyre több külső vízfelvételi lehetőséget kell keresniük, s a vizet egyre messzebbről kell vinniük.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását