2024. május 17. - Paszkál

Osztrigamérgezés Nacsáéknál!

Fény derült Nacsa Olivér kedvesének titokzatos betegségére, ami miatt még az esküvőjük is meghiúsult. Kis Zsuzsit egy ritka betegség támadta meg, amit súlyos allergiás tünetek kísértek.
2010. augusztus 6. péntek 09:22 - HírExtra
Februárban kapott egy meghívást Skóciába a pár, ahol mindenféle ételkülönlegességet megkóstoltak, köztük az osztrigát is. Zsuzsi bőrén először hazatérésük után jelentkeztek a tünetek.

„Bevállalós vagyok, ha ételről van szó, nekem mindegy, hogy nyers, vagy főtt, ha tetszik, megeszem” – mesélte Kis Zsuzsi.

Feldagadt az arca és fájdalmas kiütések keserítették az életét. Állítólag a szemét is alig tudta kinyitni, ezért azonnal orvoshoz szaladtak, azonban öt hónap kellett hozzá, hogy kiderítsék a probléma okozóját. Nehéz időszakon ment végig a humorista kedvese, hiszen a betegség miatt hetekig diétáznia kellett.

„Az allergológus a végén már azt is vizsgálta, nem Olivérre vagyok-e allergiás, de ezt szerencsére kizárták” – tette hozzá Zsuzsi, aki azt is elmondta, hogy amíg a csúnya sebek látszódnak a bőrén, addig nem áll az oltár el. A gyógyulás pontos idejét nem tudták meghatározni az orvosok, de a jelenleg is tartó antibiotikum kúrától már látványosabb javulást várnak.

A váratlan betegség miatt megbeszélték Olivérrel, hogy elhalasztják az augusztus 7-re tervezett esküvőt. Bár mindketten nyári esküvőt képzeltek el, már a téli esküvő lehetőségét is fontolgatják.

„Számomra mindegy, mikor vezetem Zsuzsit az anyakönyvvezető elé, előbb gyógyuljon meg, aztán mehetünk. Egyébként vőlegényként nekem is fontos, hogy a menyasszonyom ne úgy nézzen ki, mint Zsákos Frodo” – viccelődött Nacsa Olivér.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását